fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Grau acollir脿 per segon any consecutiu el Cap d’any en l’edifici centenari del Rellotge

El Grau acollir脿 per segon any consecutiu el Cap d’any en l’edifici centenari del Rellotge

El tinent d’Alcaldia, Rafa Sim贸, subratlla en l’aposta per convertir al Grau en un punt de refer猫ncia de l’oci.

Convertir al Grau en una alternativa d’oci i potenciar la seua oferta gastron貌mica com a ganxo. Amb aquestes premisses, el tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Sim贸, ha presentat avui la festa de la Nit de Cap d’Any que per segon any consecutiu s’organitzar脿 davant de l’edifici del Rellotge. “Aquesta iniciativa cerca despertar l’inter猫s dels ciutadans i ciutadanes de Castell贸 i de voltants per acudir al Grau en una nit tan significativa com la de Cap d’Any, de manera que complementem l’oferta gastron貌mica que ja tenim amb una celebraci贸 de les campanades enfront de l’edifici del Rellotge”, ha subratllat Sim贸.

La festa comen莽ar脿 a les 23.30 enfront de l’edifici centenari del Rellotge amb un espectacle titulat ‘Del 16 al 17 (l’煤ltim destarifo de l’any) a c脿rrec d’Splai Teatre. Un espectacle en clau d’humor molt din脿mic i visual, amb una pantalla on tamb茅 es projectaran gags, a m茅s dels nombres en directe. Una com猫dia en la qual un matrimoni prepara la festa de final d’any i se succeeixen diverses escenes “per a acabar l’any amb bon humor”, ha explicat Sim贸.

Despr茅s de les campanades, la festa seguir脿 en la carpa instal路lada en el pati del col路legi Elcano, amb l’actuaci贸 dels DJ locals Jaume, Dj Peta i Dj Rafa. Aquest canvi d’ubicaci贸 respecte a l’any passat, quan es va celebrar en el parc de la Panderola, pret茅n donar acostar la celebraci贸 de les campanades a la festa posterior.

A m茅s, enguany s’establir脿 un servei especial d’autob煤s que partir脿 des de la pla莽a Borrull fins al parc de la Panderola per l’avinguda Germans Bou. L’horari especial comen莽ar脿 a les 23.00 i es perllongar脿 fins a les 6.20. Les eixides es realitzaran cada 40 minuts des de la pla莽a Borrull.

Leave a Reply

Your email address will not be published.