fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El grup M Clan actuarà en les Festes del Crist 2017 de l’Alcora

El grup M Clan actuarà en les Festes del Crist 2017 de l’Alcora

El concert serà gratuït i tindrà lloc el dia 1 de setembre en el recinte de la Pista Jardín.

Dins del seu gira “Delta Tour”, M Clan actuarà el pròxim 1 de setembre en les Festes del Crist 2017 de l’Alcora. El concert tindrà lloc en el recinte de la Pista Jardín i constituirà l’actuació principal de les celebracions.

En “Delta Tour”, el grup murcià combina la presentació del seu nou àlbum d’estudi “Delta” i els grans èxits de la banda. Després de la seua reeixida gira presentació del nou disc, que els ha portat per la geografia nacional este hivern en un format de teatres, tornen als escenaris.

Després de l’èxit del seu doble àlbum en directe “Dues nits en el Price”, el grup va decidir renovar el seu repertori i el seu so. “Delta” és un disc gravat íntegrament en Nashville, amb l’adreça del productor Brad Jones, i l’acompanyament de grans músics locals, des dels guitarristes Will Kimbrough i John Jackson (Bob Dylan) passant pels bateries Bryan Owings o Derek Mixon, les cordes de Chris Carmichael o el pedal Steel d’Al Perkins (Flying Burrito Brothers, Rolling Stones).

En este treball Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez mostren les seues noves cançons amb major càrrega de profunditat, tant en el seu so com en les lletres, amb una instrumentació més acústica, que els acosta tant a les arrels del folk americà com a sons clàssics del rock amb arrels, i homenatjant de manera refrescant a les grans formacions de country rock i harmonies vocals dels 70’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.