fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El guitarrista i compositor Pedro Navarro torna a Borriana amb banda i dansa flamenca i presentant temes de creaci贸 pr貌pia

El guitarrista i compositor Pedro Navarro torna a Borriana amb banda i dansa flamenca i presentant temes de creaci贸 pr貌pia

Dissabte que ve 12 de desembre a les 20h al Teatre Pay脿 i amb un concert adaptat a la normativa sanit脿ria vigent.

El guitarrista i compositor Pedro Navarro torna a Borriana amb un espectacle que inclou banda i dansa flamenca, en un concert que tindr脿 lloc dissabte que ve 12 de desembre a les 20 hores al Teatre Pay脿. Tot un esdeveniment narrat amb una guitarra internacional abra莽ada al flamenc i a la m煤sica moderna.
Despr茅s del seu retorn del Festival de Guitarra de Ven猫cia el passat mes d鈥檕ctubre, Pedro Navarro torna al Teatre Pay脿 per a presentar els temes de creaci贸 pr貌pia davant el seu p煤blic m茅s fidel.
Ser脿 un espectacle en qu猫 es mesclar脿 la fusi贸 de la dansa flamenca de la ballaora internacional borrianenca Ana Llopis, amb la banda del guitarrista de Nules i on es podran escoltar temes propis a les mans del guitarrista internacional.

Abans de l’actual pand猫mia de la Covid-19, el guitarrista havia recorregut els cinc continents, passant per ciutats tan dispars com Nova York, Chicago, Kansas City, Albuquerque, Los Angeles, Sidney, Canberra, Roma, Par铆s, Estocolm, Dar es Salaam, Yaound茅, Guayaquil, Madrid, Ottawa, Mont-real, Calgary, Edmonton, Ille de Re, Vend么me, Sofia, i Sozopol.
En paraules del guitarrista “em trobe il路lusionat en tornar als escenaris de la nostra terra”, despr茅s d’haver hagut de suspendre concerts a Singapur, el Jap贸, el Canad脿, els Estats Units i altres cites a tot Espanya, durant aquest 2020.

L’edil de Cultura ha mostrat la seua satisfacci贸 per 鈥渃omptar amb l’estrena d’un espectacle d’un artista de la categoria internacional i de la qualitat musical de Pedro Navarro, en qu猫 a m茅s participa la balladora internacional borrianenca Ana Llopis鈥.
La venda anticipada d’entrades encara est脿 disponible i dem脿 dijous de 17h a 19h en Buraudio (Escorredor, 58) es poden adquirir les localitats per al concert al preu de 5鈧 en platea i 4鈧 en l’amfiteatre. L’esdeveniment estar脿 adaptat a la

Leave a Reply

Your email address will not be published.