fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Mercat de Reis arriba a Sagunt

El Mercat de Reis arriba a Sagunt

La Delegació de Comerç i Mercats ha posat en marxa esta vesprada el tradicional mercat que estarà situat en la plaça Cronista Chabret fins al 6 de gener.

L’Ajuntament de Sagunt, a través de la Regidoria de Comerç i Mercats, ha posat en marxa esta vesprada el Mercat de Reis. Des de hui fins al 6 de gener, la plaça Cronista Chabret albergarà les tradicionals parades amb productes característics i típics d’estes dates, amb horari d’11 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Amb l’arribada del Nadal i malgrat la crisi sanitària de la COVID-19, l’Ajuntament de Sagunt ha volgut dinamitzar i dotar d’ambient nadalenc els dos nuclis del municipi. Per este motiu, com cada any, després de la ubicació del Mercat de Nadal al Port de Sagunt del 18 al 27 de desembre, s’ha instal·lat este mercat a Sagunt, dotat de fortes mesures de seguretat per a garantir la protecció de la ciutadania.

La Delegació de Comerç i Mercats pretén propiciar i impulsar l’ambient nadalenc a Sagunt, amb la finalitat de convidar els habitants del municipi a realitzar de forma més agradable les seues compres nadalenques i poder millorar el clima comercial de la localitat, alhora que potenciar i afermar encara més el comerç del municipi.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, considera que, amb esta mena d’actuacions, «l’Equip de Govern continua apostant i impulsant el comerç local, el qual és crucial i rellevant per a l’actual desenvolupament de l’economia de la nostra ciutat, així com per la gran acceptació que té esta actuació per part dels comerços i consumidors». El primer edil assegura que, amb estos mercats, «intentem recuperar una mica d’il·lusió, no sols per als més xicotets, ja que desitgem sentir la calidesa de la proximitat dels amics i familiars i la ràpida recuperació de la vida que tots trobem a faltar, però, això sí, adoptant totes les restriccions i mesures anti-covid necessàries per a garantir la seguretat dels nostres ciutadans i ciutadanes».

En les parades podrem trobar productes d’alimentació típica de Nadal, elements de decoració nadalenca, plantes i arbres de Nadal; articles relacionats amb el betlem tradicional i els seus complements, joguets, panderetes i globus (ajustats a la normativa europea), articles escolars, contes infantils i de Nadal, targetes de felicitació de nadal, articles de broma, llepolies, articles de regal i articles d’artesania, ceràmica i cistelleria.

En total, prop de 40 llocs de venda formaran part d’este mercat, entre els quals formen part aquells venedors del municipi que han volgut participar en estos mercats i els productes dels quals s’adeqüen a la tipologia establida per l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.