fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Mercat del Dilluns de Castell贸 reobri amb 60 llocs d’alimentaci贸

El Mercat del Dilluns de Castell贸 reobri amb 60 llocs d’alimentaci贸

El regidor d’Innovaci贸 Comercial destaca el bon acolliment dels ve茂ns i ve茂nes de Castell贸 que han acudit al tradicional mercat.

L’Ajuntament de Castell贸 ha reobert hui el Mercat del Dilluns amb uns 60 llocs d’alimentaci贸 i amb totes les mesures de seguretat i higiene en compliment de la normativa sanit脿ria per a la prevenci贸 de la covid-19. El regidor d’Innovaci贸 Comercial, David Donate, ha visitat aquest dilluns el recinte i ha destacat el comprom铆s del consistori en assumir la gesti贸 de l’organitzaci贸 d’aquest mercat tradicional despr茅s de la liquidaci贸 de l’empresa concession脿ria.

“Hui iniciem un nou cam铆 cap a la gesti贸 municipal del Mercat del Dilluns, obrint un per铆ode de regularitzaci贸 de la m脿 dels venedors”, ha indicat Donate. El regidor d’Innovaci贸 Comercial ha destacat que la reobertura aquest dilluns ha sigut possible gr脿cies al treball coordinat de les 脿rees d’Infraestructures, Neteja i Seguretat Ciutadana. “Hem reobert el recinte despr茅s d’una minuciosa desinfecci贸 i amb un desplegament de seguretat conjunt de Policia Local i Protecci贸 Civil, que ha garantit les mesures d’higiene en compliment de la normativa sanit脿ria per a evitar la propagaci贸 de la covid-19.

El regidor d’Innovaci贸 Comercial ha destacat a m茅s que la reobertura d’aquest mercat, cent dies despr茅s que es decretara l’estat d’alarma, suposa un impuls i un suport a les fam铆lies que, amb aquesta reobertura, han tornat a l’activitat. “Aconseguim a m茅s recuperar un espai per a la venda de productes de proximitat i de qualitat per als ve茂ns i ve茂nes de Castell贸”, ha apuntat.

El Mercat del Dilluns ha reobert amb quasi un centenar de llocs d’alimentaci贸 (el t猫xtil s’incorporar脿 a partir del 6 d’abril). En els accessos s’ha repartit gel hidroalcoh贸lic i s’ha controlat el compliment de les mesures sanit脿ries.

Donate ha recordat que l’Ajuntament de Castell贸 ha pogut reobrir el Mercat del Dilluns despr茅s de recuperar la gesti贸 del Recinte de Fires i Mercats despr茅s de la liquidaci贸 de la concession脿ria. “Una vegada hem fet aqueix pas, hem accelerat totes les gestions i realitzat diverses reunions amb els venedors per a reobrir al m茅s prompte possible i amb totes les mesures de seguretat”, ha indicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.