fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Mercat del Dimecres de fruita i verdura tornar脿 a partir del 6 de maig a Benicarl贸

El Mercat del Dimecres de fruita i verdura tornar脿 a partir del 6 de maig a Benicarl贸

Per tal de garantir el distanciament social, les parades es traslladaran a la pla莽a de la Constituci贸. L’horari de venda al p煤blic ser脿 de 8.00 a 13.00 hores.

El tradicional Mercat del Dimecres tornar脿 a Benicarl贸 a partir del 6 de maig, per貌 nom茅s la secci贸 d’alimentaci贸, 茅s a dir, les parades de fruita i verdura. La Regidoria de Comer莽 treballa des de fa dies per tal de confeccionar un pla de seguretat que permeta garantir el distanciament social entre les parades i els clients i aix铆 evitar acumulacions.

La primera decisi贸 ha estat traslladar el Mercat a la pla莽a de la Constituci贸, un espai molt m茅s ampli que els voltants del Mercat Central, on tradicionalment s’establien les parades de fruita i verdura.

La regidora de Comer莽, Clara Cid, ha assegurat que 芦el Mercat es far脿 amb totes les garanties de seguretat, tant per als paradistes com per als clients禄 i ha detallat que 芦es far脿 una delimitaci贸 perimetral amb tanques i les parades estaran separades tres metres una de l’altra禄. A m茅s, hi haur脿 una separaci贸 delimitada entre la parada i la persona compradora i totes les parades disposaran de gel desinfectant.

A partir del 6 de maig, i mentre no es modifiquen les condicions i les exig猫ncies de seguretat, el Mercat del Dimecres de fruita i verdura s’ubicar脿 a la pla莽a de la Constituci贸 en horari de 8.00 a 13.00 hores. De moment, han confirmat la seua assist猫ncia 13 parades, la majoria productores de la zona que vendran productes de collita pr貌pia.

Per tal de tranquil路litzar, tant a les persones venedores com a les consumidores, la regidora ha remarcat que 芦l’Ajuntament garantir脿 el compliment de totes les mesures de seguretat que s’han dictat des de la Generalitat禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.