fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El mercat nadalenc del Grup Viure a Benic脿ssim, solidari amb els escolars d’Uganda

El mercat nadalenc del Grup Viure a Benic脿ssim, solidari amb els escolars d’Uganda

La 32a edici贸 de l’esdeveniment solidari se celebrar脿 l’11 de desembre i la recaptaci贸 ser脿 per a l’escola Brilliant Brains Nursery and Primary School.

Benic脿ssim es troba immers en la preparaci贸 del programa d’activitats per a les festes de Nadal i un dels actes m茅s esperats i participatius 茅s el Mercat Nadalenc del Grup Viure, de la parr貌quia Sant Tom脿s de Villanueva. La 32a edici贸 se celebrar脿 el diumenge 11 de desembre i com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渦n any m茅s, els ve茂ns i les ve茂nes de Benic脿ssim ens bolcarem en aquest esdeveniment que omplir脿 el carrer Sant Tom脿s del millor esperit nadalenc i solidari鈥.

Com cada edici贸, els diners recaptats en la jornada solid脿ria es destina a un projecte ben猫fic i, en aquesta ocasi贸, els col路laboradors de la trobada han seleccionat l’escola Brilliant Brains Nursery and Primary School a Uganda. Es tracta d’una escola infantil i prim脿ria creada principalment per als xiquets orfes i vulnerables dels llogarets pr貌xims a l’escola. El centre es troba en la zona de Busokwa, en el subcondat de Karambi, en el districte de Kabarole, en l’oest d’Uganda, en l’est d’脌frica. L’escola va comen莽ar amb 80 xiquets aproximadament en 2016, i en l’actualitat assisteixen a classe al voltant de 260 d’entre 3 a 15 anys, dels quals molts s贸n orfes. Aix铆, la recaptaci贸 del mercat ambulant es destinar脿 a la millora de les instal路lacions d’aquesta escola i es podr脿 actuar, entre altres coses, en la reparaci贸 de les aules amb material resistent a la pluja i el fred, a millorar la cuina i els espais per a la higiene personal com les dutxes i lavabos, poder proporcionar-los roba, material escolar aix铆 com material metge i tindre un fons per a poder portar a l’hospital als xiquets malalts i proporcionar-los el tractament necessari per a recuperar-se.

Una vegada triat el projecte, el Grup Viure treballar脿 fins al pr貌xim 11 de desembre en l’elaboraci贸 dels productes que es posaran a la venda en el mercat aix铆 com amb la programaci贸 de l’esdeveniment. Centres de taula, pesebres o plantes de Nadal s贸n alguns dels productes que es prepararan per a l’ocasi贸 i tampoc faltaran els productes de la Canastilla, el lloc Tot Cor a c脿rrec dels joves del Grup Viure, aix铆 com els tallers per al p煤blic infantil, la tradicional rifa i la t贸mbola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.