Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Museu de Ceràmica de l’Alcora acollirà l’exposicició Avatars Ceràmics durant les Festes del Crist

El Museu de Ceràmica de l’Alcora acollirà l’exposicició Avatars Ceràmics durant les Festes del Crist

Es tracta d’una mostra de la fotògrafa Marta Mor, en la qual s’exposen una sèrie d’obres creades a partir de la unió de la ceràmica, les persones i les fotografies.

El Museu de Ceràmica de l’Alcora presenta la col·lecció de retrats de la fotògrafa Marta Mor, titulada Avatars Ceràmics. Una mostra en la qual s’exposen una sèrie d’obres creades a partir de la unió de la ceràmica, les persones i la fotografia.

La fotògrafa va proposar als artistes que foren ells mateixos els que decidiren com volien caracteritzar-se, sent ella la que, posteriorment interpretava l’escena des de el seu punt de vista, jugant amb la llum i l’edició. D’esta forma, va crear retrats que capten la bellesa de la ceràmica, matèries primeres… Que units a la pell i els trets dels personatges, aconsegueixen formar un retrat eclèctic i impactant.

En estos retrats preval la vitalitat col·lectiva del seu conjunt per damunt dels assoliments individuals, se cerca una visió que done a conèixer i ajude a comprendre la bellesa de la ceràmica i la singularitat del mitjà fotogràfic, convertint als ceramistes en les mateixes icones, d’ací la paraula que ho titula ‘avatars’.

Es pretén que cada visitant interprete les obres de manera lliure, tenint al cap la idea de la imatge per si mateixa, i que es creu un pont a nivell conceptual entre l’artista i l’espectador.

L’exposició s’inaugurarà el dissabte 18 d’agost, i podrà visitar-se fins al diumenge 2 de setembre, en paral·lel als últims dies de l’exhibició de les obres finalistes del 38 Concurs Internacional de Ceràmica – CICA 2018. Doble motiu per visitar l’Alcora en estos dies en què la capital de l’Alcalatén celebra les Festes del Crist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.