fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Museu de les Ciències realitza demostracions gratuïtes de ‘Ciència a Escena’ en els exteriors

El Museu de les Ciències realitza demostracions gratuïtes de ‘Ciència a Escena’ en els exteriors

Cada dia s’han programat minisessions gratuïtes al matí en la parpella de l’entrada oest del Museu de les Ciències.

El Museu de les Ciències realitza minisessions gratuïtes de la ‘Ciència a Escena’ en la parpella de l’entrada oest del Museu. De dilluns a diumenge el públic pot gaudir de manera gratuïta de les demostracions de les sessions especials ‘Química en acció’ i la ‘Ciència invisible’ de la ‘Ciència a Escena’.

La ‘Ciència a escena’ és una de les propostes més divertides que ofereix al Museu de les Ciències, i que es dirigeixen a un públic de totes les edats que vulga participar en diferents experiències plenes de sorpreses i molta ciència que es realitzen en sales especials situades en la planta baixa del Museu de les Ciències, a les quals s’accedeix des del Carrer Menor.

El taller “Química en acció” (11.00 h, 16.00 i 19.00 h a la sala 1) està recomanat a partir dels 8 anys mentre que ‘La ciència invisible’ (12.00 hores i 17.30 hores a la sala 2) s’ha dissenyat per a públic des dels 10 anys.

Tots dos tallers tenen aforament reduït. En estes activitats els xiquets i xiquetes menors de 12 anys han d’anar acompanyats per una persona adulta que també ha d’adquirir l’entrada. El preu és de 3,5 euros per taller i persona, no inclou la visita al Museu de les Ciències.

Leave a Reply

Your email address will not be published.