fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El musical ‘Waterloo’ amb cançons d’ABBA tanca la gira al Teatre Payà de Borriana

El musical ‘Waterloo’ amb cançons d’ABBA tanca la gira al Teatre Payà de Borriana

El pròxim 10 d’abril es posarà el punt final a un any d’actuacions.

El Teatre Payà de Borriana acollirà el final de la gira del musical Waterloo, amb cançons d’ABBA, que ha estat representant-se l’últim any per les principals ciutats de la província de Castelló. Una oportunitat amb una única funció en què hi haurà sorpreses, moments inèdits i un gran colofó final per a acabar un projecte musical que ha implicat a més de vint persones en l’espectacle.
El 10 d’abril a les 18 hores està programada una última funció per a acomiadar-los a “casa”, al Teatre Payà de Borriana. Les entrades eixiran a la venda el pròxim 10 de febrer en .

L’edil de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que “és l’última oportunitat per a poder gaudir d’un treball fet a Borriana, per gent de Borriana i amb la professionalitat que ho han fet al llarg de tot un any”.

La companyia està formada per 23 persones, entre figurants, cos de ball i protagonistes. El teatre musical aglutina les principals disciplines artístiques en un sol escenari: música, dansa, cant, interpretació, disseny, i Waterloo porta totes aquestes arts a la seua màxima esplendor a través de les cançons més insignes del grup musical Abba, atrapant el públic amb la màgia de la seua música.
El musical, produït per l’associació Amb fi.teatre va estar al Payà, però aquesta vegada serà més “especial”, si és possible, ha explicat el director musical, Christian Martínez, “la sensació que tinc és agredolça, l’alegria de viure aquest dia tan especial i que tots ens mereixem, i la tristesa que això acabe, òbviament. Però com sempre dic, tot el que comença ha d’acabar, i si és en el lloc més alt, millor”.

“I és que al cap d’un any d’espectacle, i passar una pandèmia pel mig, “toca dir adéu. I no hi ha millor lloc que el Payá de Borriana i amb la nostra gent que molts d’ells no ha faltat a cap de les 12 funcions que hem fet durant l’any. Estem pletòrics i ansiosos que arribe el dia 10 d’abril i que junts, visquem una vesprada especial i meravellosa”, ha manifestat Martínez.
Sinopsi

Sophie Sheridan és una xica de vint anys, resident a l’hotel de sa mare, situat en una illa grega. La jove està a punt de casar-se amb Sky, i sa mare, Donna, mai no li ha dit qui és son pare.
Quan Sophie troba l’antic diari personal de sa mare, descobreix l’adreça de tres homes que podrien ser son pare i decideix infiltrar-los en la seua boda sense que sa mare se n’assabente.
Tot es complica quan Sam Carmichael, Harry Bright i Bill Austin arriben a l’illa i es troben amb Sophie i Donna, l’última amb el suport de les seues dos millors amigues, Rosie i Tanya. Tots junts intentaran resoldre el misteri de qui és el

Leave a Reply

Your email address will not be published.