Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Parc de Nadal de Vinaròs registra més de 1.500 visites en els seus quatre dies d’apertura

El Parc de Nadal de Vinaròs registra més de 1.500 visites en els seus quatre dies d’apertura

Gran acceptació de les activitats propostes en aquesta iniciativa de la Regidoria de Joventut.

El Parc de Nadal de Vinaròs va tancar ahir dimecres dia 30 les seues portes amb un notable èxit de públic, que es tradueix en una assistència de més de 1.500 persones des de la seua inauguració el diumenge 27. El dia amb més assistència va ser l’últim amb un total de 580 xiquets.

Les dues pistes del Pavelló Poliesportiu s’han convertit aquests quatre dies en un extens parc temàtic, amb activitats organitzades per temàtiques i edats. Als inflables i circuits de psicomotricitat, s’han unit tallers de teatre i titelles, karaoke, simuladors de Fórmula 1, contacontes en anglés, tallers de pintacares, actuacions en directe, taller de ràdio i de discjòqueis, entre altres activitats.

La programació ha girat al voltant de la figura del Mag d’Oz i, de fet, es lliurava als assistents una targeta en la qual, cada vegada que es trobava a un dels personatges del relat, s’havia de col·locar un segell i, al finalitzar, es lliurava una medalla, per tal d’incentivar la participació i la implicació dels nens.

A més, com a novetat, aquest any el Parc de Nadal ha ampliat les seues instal·lacions amb sala de lactància i canviador per a bebés i servei de guarda-roba, els beneficis del qual aniran a parar a Cocemfe Maestrat. La comoditat de pares i cuidadors, que han pogut estar pendents dels seus fills des de les grades del Pavelló, ha estat una altra de les qüestions més valorada pels usuaris.

El regidor de Joventut, Marc Albella, ha assenyalat que “l’acceptació amb què compta el Parc de Nadal ens demostra que s’ha convertit en una activitat imprescindible en el calendari festiu nadalenc de Vinaròs”.

Albella ha valorat de forma molt positiva que “en tot moment, les activitats i tallers compten amb la supervisió de monitors, el que contribueix al fet que acudir al Parc de Nadal no siga sols una opció lúdica sinó una forma de potenciar habilitats i d’aprendre”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.