fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Patronat Provincial de Turisme de Castelló participa en la Mostra de Turisme de la CV

El Patronat Provincial de Turisme de Castelló participa en la Mostra de Turisme de la CV

La Comunitat Valenciana és el principal emissor de turistes cap a la província amb un 33% de viatgers nacionals.

Este cap de setmana, el Patronat Provincial de Turisme de Castelló ha participat en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, celebrada a València. Este esdeveniment té com a objectiu promocionar i reactivar el sector turístic i gastronòmic de la província.

La Mostra es va celebrar a l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, fira que compta amb un escenari d’espectacles i la zona de ‘showcooking’ en l’exterior. La fira ofereix actuacions en directe i degustacions gastronòmiques i l’accés és lliure i gratuït. 

La Comunitat Valenciana és el principal emissor de turistes cap a la província amb un 33% de viatgers nacionals. El turisme és un dels motors econòmics de Castelló, motiu pel qual el Patronat Provincial d farà tots els esforços per a impulsar el turisme i gastronomia a nivell autonòmic, nacional i internacional. 

Turisme Comunitat Valenciana ha recuperat la Mostra de Turisme en format presencial amb l’objectiu de fidelitzar la gran quantitat de turistes valencians que, durant la pandèmia, han descobert l’atractiva oferta turística de la Comunitat Valenciana. Els propis valencians són el principal mercat nacional de la Comunitat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.