fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Planetari de Castell贸 amplia l’oferta d’estiu amb activitats, exposicions, projeccions d’astronomia i el campus infantil

El Planetari de Castell贸 amplia l’oferta d’estiu amb activitats, exposicions, projeccions d’astronomia i el campus infantil

Durant els mesos de juliol i agost es desenvoluparan tallers infantils cada dia a les 18.00 hores.

El Planetari de Castell贸, amb motiu de l’estiu, amplia els seus horaris de dilluns a diumenge de 10.30 a 13.45 hores i de 17.00 a 20.45 hores. A m茅s, incrementa la seua oferta d’activitats i exposicions, sobretot la que est脿 dedicada al p煤blic infantil amb tallers d’astronomia tots els dies de l’estiu a partir de les 18.00 hores.

M茅s concretament, estes activitats dedicades al p煤blic infantil s贸n els tallers Art i Planetes (dilluns), Astronomia en Fam铆lia (dimarts), El projecte dels 9 (dimecres), Ci猫ncia a l’aire lliure (dijous), Ci猫ncia en Fam铆lia (divendres), Contacontes cient铆fics (dissabtes), Ludoteca STEAM (diumenges). A banda, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores est脿 desenvolupant-se el Campus d’Estiu per a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys.

Aix铆 mateix, el Planetari acull les exposicions d’Holografies, Illes Columbretes, Mineralogia i Paleontologia, Hist貌ria del joguet cient铆fic espanyol, Microbis a la vista!!, i 脫sses: Mites i Realitats. La visita a totes estes 茅s gratu茂ta.

Per a les projeccions d’astronomia caldr脿 adquirir entrada 30 minuts abans de la projecci贸, 4 鈧 l’entrada normal i 3 鈧 per a jubilats i pensionistes majors de 65 anys, menors d’entre 4 i 18 anys, estudiants, aturats, i fam铆lies nombroses i monoparentals. Totes les projeccions duren entorn als 30 minuts i s贸n: Quatre estacions, Astronomia: 3.000 anys d’observaci贸 del cel, 脌via Terra, Deep Sky, Explorant el Sistema Solar i el M贸n Anell, Energia per a la vida, De la Terra a l’Univers, La xiqueta que sabia caminar al rev茅s, i Planetes extrasolars-descobrint nous mons.

A banda d’estes activitats, tots els dimecres de 22.30 a 0.30 hores es faran observacions amb telescopi dels cossos celestes m茅s interessants a la mateixa esplanada del Planetari, sempre que les condicions meteorol貌giques ho permeten. Tamb茅 es far脿 una observaci贸 de l’eclipsi de Lluna el divendres 27 de juliol des de la posta de Sol fins a la mitjanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.