fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Ple de Benicarl贸 aprova que el 8 d’octubre siga festiu en substituci贸 del 9 de maig

El Ple de Benicarl贸 aprova que el 8 d’octubre siga festiu en substituci贸 del 9 de maig

El canvi es deu a l’actual situaci贸 de crisi sanit脿ria, que no permet celebrar la festa de Sant Gregori que es commemora cada 9 de maig.

La modificaci贸 afecta nom茅s a la data. La romeria i les paelles es postposen directament al 9 de maig de 2021.

El Ple extraordinari i urgent convocat per a avui divendres ha aprovat per unanimitat traslladar el dia festiu del 9 de maig al 8 d’octubre. El motiu 茅s que la festa de Sant Gregori, que es commemora el 9 de maig, no es podr脿 celebrar enguany per l’actual situaci贸 de crisi sanit脿ria, per la qual cosa l’Ajuntament ha aprovat la proposta de canviar el dia de festa.

Este canvi s’ha pogut fer en virtut de la potestat que la Generalitat ha atorgat als ajuntaments en el sentit de suspendre les festes locals que s’havien de celebrar en l’actual context de crisi i traslladar el dia festiu a una altra data del calendari.

Una vegada aprovada pel Ple, la proposta es traslladar脿 a la Direcci贸 General de Treball, Benestar i Seguretat Laboral de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball.

El que no es trasllada a l’octubre 茅s la festa en honor a Sant Gregori. L’Associaci贸 d’Amics de Sant Gregori, encarregada d’organitzar la romeria i les paelles, ja va comunicar la setmana passada que la festivitat no se celebraria en una altra data dins del calendari de 2020 i que es postposava directament al 9 de maig de 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.