fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El president de la Diputaci贸 visita les Falles de Benicarl贸

El president de la Diputaci贸 visita les Falles de Benicarl贸

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, ha visitat avui les Falles de Benicarl贸 en una mostra de suport institucional a les falles m茅s al nord de la prov铆ncia.

El president ha visitat la Falla El Caduf, guanyadora del primer premi, i la Falla El Campanar, primer premi en la categoria infantil

Jos茅 Mart铆 ha reiterat la import脿ncia de les Falles en el teixit econ貌mic i social de la prov铆ncia i ha felicitat tota la fam铆lia fallera de Benicarl贸 pel seu treball i comprom铆s.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, ha agra茂t la pres猫ncia del president i ha recordat que la Diputaci贸 de Castell贸 col路labora activament amb les Falles de Benicarl贸 subvencionant les bandes de m煤sica que participaran dem脿 dissabte en l’Ofrena de flors a la Mare de D茅u de la Mar aix铆 com altres despeses com ara la pirot猫cnia o les llumin脿ries.

Xaro Miralles tamb茅 ha afegit que 芦enguany, per ser el 50 aniversari, la Diputaci贸 ha fet una aportaci贸 especial a les comissions falleres禄 i ha subratllat que 芦les Falles no nom茅s s贸n festa, sin贸 que s贸n economia, s贸n cultura i s贸n patrimoni de tots禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.