fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Queer Fest ha arribat a Morella per primera volta amb multitud d鈥檃ctivitats

El Queer Fest ha arribat a Morella per primera volta amb multitud d鈥檃ctivitats

El Col路lectiu per la Diversitat Afectiu-Sexual Castell贸 LGTBI ha engegat les activitats a Morella amb motiu del dia de l’orgull.

Morella i el Col路lectiu per la Diversitat Afectiu-Sexual Castell贸 LGTBI han presentat el programa d’activitats que realitzaran durant tot el cap de setmana a la localitat. D’aquesta manera, el Queer Fest 茅s la primera volta que se celebra a Morella, la qual s’ha afegit a Castell贸 i Benic脿ssim en esta festa per la igualtat. Aix铆, la ciutat recolza este col路lectiu per a “per a demanar igualtat de drets i que no hi haja discriminacions per q眉estions d’identitat sexual o sentimental” com ha dit la regidora d’Igualtat de Morella, Lola Vi帽als.

El Queer Fest se celebra a Morella per primera volta, per aix貌, Lola ha agra茂t “al Col路lectiu per la Diversitat Afectiu-Sexual Castell贸 LGTBI haver pensat en Morella per a organitzar esta festa reivindicativa que lluita pels drets de les persones”. A m茅s, l’edil ha afegit que “este any ens sumem a este festival que es realitza, tamb茅, a Castell贸 i Benic脿ssim per a recolzar este col路lectiu i volem que es repetisca m茅s anys”. El Queer Fest comen莽a a Morella i es trasllada a Castell贸 i Benic脿ssim durant els mesos de juny i juliol. Aix铆, estes localitats emmarquen el festival amb motiu del dia internacional de l’orgull, el pr貌xim 28 de juny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.