fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El reconegut actor Xavi Castillo enceta este divendres l’agenda cultural de Borriana pel darrer trimestre de l’any

El reconegut actor Xavi Castillo enceta este divendres l’agenda cultural de Borriana pel darrer trimestre de l’any

Serà la Plaça Major de Borriana qui visca a partir de les 22:30 hores la primera de les activitats que durant quinze dies la convertiran en l’espai de l’expressió cultural amb teatre i concerts en directe.

Hui divendres, dia 29 de setembre, i a partir de les 22.30 hores, la Plaça Major de Borriana acollirà el primer dels espectacles culturals que donen el tret d’eixida al cicle d’activitats programades amb motiu del 9 d’Octubre organitzades per la Regidoria de Cultura i Normalització Lingüística. I ho farà amb l’espectacle «Xavi Castillo News!» de la companyia Pot de Plom Teatre. Xavi Castillo News! és un espectacle definit per l’actualitat: amb la sàtira i l’humor habitual de la companyia, Xavi anirà explicant sobre l’escenari les seues reflexions al voltant de les últimes notícies.

Tal com ha volgut destacar el regidor de l’àrea cultural, Vicent Granel, «creiem que no pot haver una millor forma de començar la recta final cultural de l’any a Borriana amb un espectacle tan potent com és que ens presenta la companyia Pot de Plom i el seu gran protagonista, Xavi Castillo, que estem segur que tornarà a omplir de gent la Plaça Major amb el seu sarcasme humorístic i l’adaptació de part de l’obra en l’actualitat de la nostra ciutat».

Per a continuar amb els actes, la setmana següent, el divendres dia 6 d’octubre a les 22.30 hores, Mireia Vives i Borja Penalba ens presentaran en concert el seu disc Línies en el cel elèctric. Per al dissabte dia 7 a les 18.30 h tindrem un gran espectacle de carrer que, en consonància a les celebracions del 9 d’octubre, fa un repàs per la cultura festiva tradicional valenciana: El dolçainer de Tales de Xarxa Teatre. Diumenge dia 8 a les 17 h tindrem el concert de Dani Miquel i els ma-me-mi-mo músics, un referent de la música valenciana per als més menuts de la casa. Per al mateix dia 9 a les 12.15 h, en acabar l’acte institucional en la sala de plens de l’Ajuntament, s’iniciarà des de la plaça Major la Desfilada del 9 d’Octubre, que comptarà amb la participació del Grup de Dolçainers i Tabaleters de Borriana, el Grup de Danses Tradicionals l’Arenilla de Borriana, l’Associació de Gegants i Cabuts de Borriana, l’Agrupació Filharmònica Borrianenca i el Grup de Danses Guerreres de la Todolella. La desfilada tindrà el següent recorregut: el Pla, la Carrera, plaça de la Mercé, la Tanda, el Pla i plaça Major. Durant el recorregut els grups faran els seus balls en diferents punts. L’últim dels actes de les celebracions del 9 d’octubre serà el dissabte dia 14 a les 22.30 h amb el concert del cantautor de Cocentaina Andreu Valor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.