fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Taller d’Ocupaci贸 forestal de Morella millorar脿 les muntanyes de Vallivana i Pereroles

El Taller d’Ocupaci贸 forestal de Morella millorar脿 les muntanyes de Vallivana i Pereroles

La millora del passeig de l’Albereda est脿 a punt de finalitzar i el Taller d’Ocupaci贸 seguir脿 els seus treballs amb millores urbanes i amb diverses actuacions en Vallivana i Pereroles. El Taller d’Ocupaci贸 compta amb una nova professora auxiliar per als 煤ltims dos mesos

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripol茅s, el regidor de desenvolupament rural, Rafa Pallar茅s, i els responsables del Taller d’Ocupaci贸 forestal s’han reunit aquesta setmana per planificar els treballs que es duran a terme en els dos 煤ltims mesos d’aquest pla formatiu. En les 煤ltimes setmanes, les actuacions s’han centrat en la important millora del passeig de l’Albereda i, en les seg眉ents, els treballs es duran a terme a Vallivana, Pereroles, el casc urb脿 i els camins rurals.

Rafa Pallar茅s assenyala que “en les 煤ltimes setmanes s’han dut a terme diverses actuacions que suposaran una gran millora de l’Albereda, que 茅s un espai molt estimat per tots els morellans i morellanes. Est脿 previst que aquests treballs ja finalitzen esta setmana”. Cal recordar que aquesta actuaci贸, que han dut a terme el Taller d’Ocupaci贸 forestal i LIFE Renaix el Bosc, ha suposat un sanejament i neteja de la pineda i una adequaci贸 dels senders i diversos punts de l’Albereda, zona verda de gran import脿ncia i utilitzada di脿riament per nombrosos ve茂ns i ve茂nes.
El regidor morell脿 tamb茅 explica que “en aquests 煤ltims dos mesos del Taller d’Ocupaci贸 es va a netejar l’entorn de l’ermita de Vallivana i es realitzar脿 una neteja en aquestes muntanyes per obtenir recursos com llenya o biomassa, en Pereroles, tamb茅 es condicionar脿 l鈥檈ntorn dels refugis i es milloraran alguns senders. A m茅s, estan previstes algunes millores urbanes a Morella i la neteja de les voreres dels camins rurals”.

Una altra de les novetats del Taller d’Ocupaci贸 d’aprofitament forestal 茅s que en aquests dos 煤ltims mesos comptar脿 amb una monitora auxiliar. D’aquesta manera, s’activar脿 la formaci贸 complement脿ria del taller, amb formaci贸 en orientaci贸 laboral i alfabetitzaci贸 inform脿tica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.