fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Taller d’Ocupació forestal de Morella millorarà les muntanyes de Vallivana i Pereroles

El Taller d’Ocupació forestal de Morella millorarà les muntanyes de Vallivana i Pereroles

La millora del passeig de l’Albereda està a punt de finalitzar i el Taller d’Ocupació seguirà els seus treballs amb millores urbanes i amb diverses actuacions en Vallivana i Pereroles. El Taller d’Ocupació compta amb una nova professora auxiliar per als últims dos mesos

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripolés, el regidor de desenvolupament rural, Rafa Pallarés, i els responsables del Taller d’Ocupació forestal s’han reunit aquesta setmana per planificar els treballs que es duran a terme en els dos últims mesos d’aquest pla formatiu. En les últimes setmanes, les actuacions s’han centrat en la important millora del passeig de l’Albereda i, en les següents, els treballs es duran a terme a Vallivana, Pereroles, el casc urbà i els camins rurals.

Rafa Pallarés assenyala que “en les últimes setmanes s’han dut a terme diverses actuacions que suposaran una gran millora de l’Albereda, que és un espai molt estimat per tots els morellans i morellanes. Està previst que aquests treballs ja finalitzen esta setmana”. Cal recordar que aquesta actuació, que han dut a terme el Taller d’Ocupació forestal i LIFE Renaix el Bosc, ha suposat un sanejament i neteja de la pineda i una adequació dels senders i diversos punts de l’Albereda, zona verda de gran importància i utilitzada diàriament per nombrosos veïns i veïnes.
El regidor morellà també explica que “en aquests últims dos mesos del Taller d’Ocupació es va a netejar l’entorn de l’ermita de Vallivana i es realitzarà una neteja en aquestes muntanyes per obtenir recursos com llenya o biomassa, en Pereroles, també es condicionarà l’entorn dels refugis i es milloraran alguns senders. A més, estan previstes algunes millores urbanes a Morella i la neteja de les voreres dels camins rurals”.

Una altra de les novetats del Taller d’Ocupació d’aprofitament forestal és que en aquests dos últims mesos comptarà amb una monitora auxiliar. D’aquesta manera, s’activarà la formació complementària del taller, amb formació en orientació laboral i alfabetització informàtica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.