fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El tradicional mercat nadalenc del Port de Sagunt romandrà obert fins al 28 de desembre en el Triangle Umbral

El tradicional mercat nadalenc del Port de Sagunt romandrà obert fins al 28 de desembre en el Triangle Umbral

Este mercat es va inaugurar el divendres, 20 de desembre.

El tradicional mercat nadalenc que cada any organitza la delegació de Comerç i Mercats ja està instal·lat en el Triangle Umbral des de divendres passat. La delegada de Comerç i Mercats, Gloria Parra, i la regidora de l’Equip de Govern, Asun Moll, van assistir a l’acte d’inauguració divendres passat, 20 de desembre, amb membres de les associacions de comerciants de la ciutat. Estarà obert fins al 28 de desembre.

L’horari del mercat serà l’habitual, d’11 a 14 i de 16 a 21 hores, i oferirà productes majoritàriament locals i característics d’estes dates festives com ara pessebres, adorns nadalencs i altres regals. A més alguns dels estands corresponen a ONG o entitats animalistes.

Este mercat, que des del 29 de desembre al 6 de gener s’instal·larà en la plaça Cronista Chabret, forma part de les activitats que des de la delegació de Comerç i Mercats es duen a terme per a convidar la ciutadania a realitzar les seues compres nadalenques en un ambient més agradable, millor el clima comercial de la ciutat i fomentar el comerç de proximitat.

Entre estes activitats, va tindre lloc un concert gratuït en l’avinguda 9 d’Octubre dissabte passat, 21 de desembre, i que es repetirà el dissabte, 4 de gener, en Camí Reial a les 12.30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.