fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El VII Festival Mangetsu Morvedre avança una fase de tornejos en línia a este cap de setmana

El VII Festival Mangetsu Morvedre avança una fase de tornejos en línia a este cap de setmana

A causa de la COVID-19, el festival es va ajornar a octubre, però els corresponsals han volgut oferir un avanç amb tornejos de videojocs.

La VII Edició del Mangetsu Morvedre Manga Festival, organitzada per la Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt, avança una fase de tornejos de videojocs en línia a este cap de setmana. A causa de la COVID-19, el festival s’ha vist ajornat al mes d’octubre, però els corresponsals veterans que van organitzar les primeres edicions estan compromesos amb mantindre viva la flama del festival.

Per este motiu, s’està treballant en diverses activitats relacionades amb la cultura japonesa i que gaudixen de gran èxit, entre elles, concursos de ball i dibuix que es realitzaran al març, si la situació sanitària ho permet, i tornejos de videojocs en línia en la mateixa data en què s’hauria d’haver realitzat el festival, el 6 de febrer.

Els tornejos començaran demà, dissabte 30 de gener, i finalitzaran el pròxim 6 de febrer, quan tindrà lloc la final. Els tornejos seran dels videojocs League of Legends, TeamFight Tactics i Clash Royale. Estan dirigits a jóvens de 12 a 30 anys i les inscripcions es realitzaran en la famosa plataforma de missatgeria destinada a videojocs Discord. La mateixa aplicació servirà perquè els diferents jugadors puguen inscriure’s, interactuar durant els tornejos i a més publicitar les activitats del Festival.

El regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, ha assegurat que enguany el festival «el farem en tres fases, una la dels tornejos en línia que comencen demà i acaben el cap de setmana que ve, una altra la dels tallers i tornejos, que farem el 27 de març, i finalment, el festival habitual, amb tallers, tornejos, fira d’estands i altres, que l’hem prevista per a octubre».

Els premis seran, per a LoL 50€ per als guanyadors (10€ per jugador); Clash Royale 15€ en gemmes per al guanyador, 10€ en gemmes per al segon i 5€ en gemmes per al tercer; TFT 15€ en RP per al guanyador, 10€ en RP per al segon i 5€ en RP per al tercer. En la jornada participarà David Zebra (@*David43Zebra), conegut caster freelance d’esports electrònics i la la comunitat TFT col·laborarà amb l’organització en la difusió de les tornejos.

Totes les activitats estan organitzades per l’equip de jóvens que van ser corresponsals fa anys i continuen col·laborant amb la regidoria en l’organització d’activitats de manera altruista i voluntària, treballant per aconseguir un oci juvenil, alternatiu i gratuït en pro de la joventut del municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.