fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El VIII Pregó Musical Ciutat de Vila-real anuncia la proximitat de la Setmana Santa amb cinc bandes i 300 músics

El VIII Pregó Musical Ciutat de Vila-real anuncia la proximitat de la Setmana Santa amb cinc bandes i 300 músics

Vila-real es prepara per a viure la Setmana Santa, declarada Festa d’Interés Turístic Provincial, amb un programa que arranca amb el VIII Pregó Musical Ciutat de Vila-real, en el qual participaran cinc bandes arribades des de diferents punts de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Castella-la Manxa.

La música dels tambors i les cornetes tornarà a anunciar des de la basílica de Sant Pasqual la proximitat de la festa, en un acte organitzat per la Junta Central de Setmana Santa i l’Agrupació Musical Verge de Gràcia, amb el patrocini de la Regidoria de Turisme, que congregarà a prop de 300 músics durant dues jornades.

El dissabte 5, a les 19.30 hores, actuaran la Banda de CCTT Ntra. Senyora del Rosario, d’Alberic (València) i l’Agrupació Musical Señor del Monte, de Guardamar (Alacant). Un dia després, el diumenge 6, la plaça de Sant Pasqual acollirà l’actuació, a partir de les 11.30 hores, de l’Agrupació Musical Nuestra Señora de la Sierra, de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), així com de la Banda de CCTT Stmo. Cristo de la Misericordia i María Santísima de los Dolores, de Tarassona de la Manxa (Albacete) i el grup amfitrió, l’Agrupació Musical Verge de Gràcia de Vila-real.

El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, ha destacat “la qualitat de les entitats que ens visitaran durant tot el cap de setmana vinent” i el simbolisme d’aquest esdeveniment, que “marca l’inici de la Setmana Santa, que a Vila-real tenim el privilegi que haja sigut declarada Festa d’Interés Turístic Provincial”, per la qual cosa ha animat a veïns i visitants a participar en aquesta vuitena edició del pregó musical.

Leave a Reply

Your email address will not be published.