fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El xupinasso obri les penyes en les festes de la Vall d’Uixó

El xupinasso obri les penyes en les festes de la Vall d’Uixó

Més de 2.000 persones han viscut l’inici de les festes.

El Xupinasso ha donat inici a les Penyes en Festes de la Vall d’Uixó. La plaça del Centre s’ha omplert amb quasi 2.000 penyistes que han gaudit de la festa prèvia amb llançament d’aigua i escuma. L’alcaldessa, Tania Baños, i el president de la junta directiva, Vicente Pitarch, han encés el coet que obri la programació de la setmana gran, que es desenvoluparà fins al 5 d’agost.

Este matí també s’ha obert la zona de food trucks en la plaça del Parc, una de les novetats d’esta edició i que té l’objectiu d'”acostar la festa a tots els vallers i valleres, amb un punt de trobada on gaudir de la gastronomia i de la música en directe en una ubicació molt cèntrica”, tal com han destacat els representants municipals i de l’associació de les Penyes en Festes durant la visita.

La festa està previst que seguisca esta nit amb l’actuació de l’Orquestra La Viva en la zona de carpes i de DJ’s locals. Demà, diumenge 29 de juliol, a les 8.00 hores se celebrarà el primer tancament amb bous de la ramaderia de Germán Vidal. I a la vesprada Dani Machancoses estrenarà el XXXIII Concurs de Ramaderies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.