fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El XXV Concurs d’Aparadorisme i Ruta d’Aparadors 2019 de Sagunt ja té guanyadors

El XXV Concurs d’Aparadorisme i Ruta d’Aparadors 2019 de Sagunt ja té guanyadors

La regidoria de Comerç i Mercats reconeix la labor i l’esforç dels comerciants amb premis des de 300 fins a 100 euros.

La regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Sagunt ja ha donat el veredicte del XXV Concurs d’Aparadorisme i Ruta d’Aparadors 2019. Un any més, s’ha celebrat este concurs que té per objectiu premiar l’esforç i el treball que realitzen comerciants del municipi.

Amb este concurs, es pretén que els comerciants participants atraguen els seus clients a través de la imaginació i originalitat en la decoració d’aparadors per Nadal i impulsen així la dinamització del comerç en estes dates.

Per este motiu, els guanyadors del XXV Concurs d’Aparadorisme han sigut Josefa Ferri Gómez, de Cellers Ferri, que ha obtingut el 1r premi al Millor Aparador, dotat amb 300 euros; la Floristería Sayas, que ha quedat en segon lloc, ha obtingut un premi econòmic de 200 euros; i el 3r premi, dotat amb 100 euros, ha recaigut en Petit & Co. El 1r premi al Millor Decorat dels mercats municipals, dotat amb 300 euros, ha recaigut en La Botiga de Carmen del Mercat de Sagunt.

Estos premis es lliuraran en un acte públic organitzat per la delegació de Comerç durant l’any 2020.

La regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra, ha felicitat els premiats i ha agraït la participació dels comerços que s’han adherit a esta iniciativa municipal «, ja que amb la seua col·laboració han ajudat a crear eixe clima comercial i tradicional propi de la campanya de Nadal, potenciant d’esta forma les compres nadalenques i millorant així l’animació dels carrers de la nostra ciutat».

Leave a Reply

Your email address will not be published.