fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els 30 anys de la Festa de la Carxofa, a trav茅s d’una exposici贸

Els 30 anys de la Festa de la Carxofa, a trav茅s d’una exposici贸

Les regidories de Turisme i Agricultura han preparat una exposici贸 commemorativa dels 30 anys de la Festa de la Carxofa a trav茅s dels cartells anunciadors que han il路lustrat la festa al llarg de tots aquests anys.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles i les regidores de Turisme i Agricultura, Isabel Cardona i Inma D铆az, han inaugurat la mostra, acompanyades d’algunes de les entitats i associacions que han acompanyat la Festa des del seu naixement: l’Associaci贸 de la Dona, l’Associaci贸 de les Dones Llauradores i el Consell Regulador de la Denominaci贸 d’Origen Carxofa de Benicarl贸.

La mostra recull els cartells m茅s antics, alguns dels quals d’autors desconeguts, i altres de m茅s moderns, entre els quals trobem les obres firmades per Manuel Boix, Paula Bonet, Javier Mariscal o Ib谩n Ram贸n. En definitiva, 茅s una recopilaci贸 gr脿fica dels 30 anys de la Festa que reflecteix l’evoluci贸 de la Festa des dels inicis fins a l’actualitat.

La mostra, dissenyada per l’arquitecta i il路lustradora Anna Fonollosa, es podr脿 visitar fins al 5 de mar莽 al claustre del Mucbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.