fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els concerts de Niña Pastori i Lola Índigo es traslladen a l’Estadi Municipal José Mangriñán de la Vall d’Uixó per motius de seguretat i aforament

Els concerts de Niña Pastori i Lola Índigo es traslladen a l’Estadi Municipal José Mangriñán de la Vall d’Uixó per motius de seguretat i aforament

Davant el volum de venda d’entrades el nou recinte compleix amb tots els serveis i s’adequa a les necessitats de dues actuacions d’estes característiques.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i els Penyes en Festes han anunciat el trasllat dels concerts de Niña Pastori (3 d’agost) i Lola Índigo (4 d’agost) a l’Estadi Municipal José Mangriñán per motius de seguretat i aforament, tal com han explicat públicament i de manera conjunta l’alcaldessa, Tania Baños, i el president, Vicent Pitarch.

El canvi d’ubicació del pati del CEIP Eleuterio Pérez al camp de futbol petit de l’Estadi respon al fet que “tenim la responsabilitat de prendre decisions per a garantir la seguretat dels assistents, ja que no podem comprometre la integritat física de cap persona per no actuar”. Així, hi ha precedents com Madrid Sorra “que ens fan ser prudents i aplicar solucions abans que siga massa tarda”, ha afirmat Baños.

Pitarch ha demanat disculpes per les molèsties que es puguen ocasionar, però ha insistit que “davant el volum de venda d’entrades” el nou recinte (al qual s’accedirà per la Colònia Segarra) compleix amb tots els serveis i “s’adequa a les necessitats de dos concerts d’estes característiques”. A més l’Estadi també està prop de la zona de carpes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.