Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els escolars de Nules participen en les ii jornades educatives amb la construcció del pont Davinci a la Plaça Major

Els escolars de Nules participen en les ii jornades educatives amb la construcció del pont Davinci a la Plaça Major

Els dies 19 i 20 de gener es celebraran les II Jornades Educatives per a Famílies i Docents a Nules.

Els alumnes i les alumnes de Primària dels col·legis de Nules s’han donat cita a la plaça Major per a participar en la construcció del pont Davinci amb el qual s’escenifica els objectius de les II Jornades Educatives per a Famílies i Docents que es celebraran a Nules els dies 19 i 20 de gener.

Així doncs, els xiquets i les xiquetes acompanyats dels mestres han penjat diferents dibuixos que representen el lema de la present edició “Educació=consciència+cor+connexió”. Cal destacar que en la confecció d’esta escultura de fusta han participat els membres de la comunitat educativa de Nules.

Estes jornades volen ser un fòrum de debat d’assumptes d’actualitat relacionats amb l’educació en el qual participen tots els sectors implicats, tant els mestres com les famílies i les persones no docents que treballen en centres educatius.

Des de la Regidoria d’Educació es pretén que estes jornades siguen un referent en el sector educatiu de la nostra comunitat i s’assenyala que són una realitat gràcies al treball desinteressat i l’esforç fet per docents i famílies de la comunitat educativa de Nules.

Les jornades tindran diverses ponències i experiències sobre diferents temàtiques com ara les anomenades “Les conductes dels menors. Tasca de tota una Comunitat Educativa”; “Com sona l’Eso!”; “Programa ECOSAFE. Atención plena basada en el yoga educativo”; “Viure les matemàtiques”; “Cómo evitar que tu hij@ corra riesgo en Internet”; “Recicla l’escola: un camí cap a la sostenibilitat i la convivència”; “El ajedrez como herramienta educativa en el aula”; “Padrines i padrins de lectura”; “La importancia de las emociones en el desarrollo neurocognitivo y de la personalidad”; “El impacto de la atención en el aula”; o “Moments de trobada, moments de construcció, moments de processos i possibilitats”.

Entre les persones que participen en estes jornades es troben José Ramón Gamo, Luis Blasco de la Cruz o Pere Cervantes; a més d’equips o organitzacions educatives com ara Yoga Famiyoguis, Volando Cometas, CEIP Lope de Vega, CEIP Jaume I, CEIP Pío XII, CEIP Pedro Alcázar, Com Sona l’ESO, o l’Escola Polinyà.

Leave a Reply

Your email address will not be published.