fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els escolars de Nules participen en les ii jornades educatives amb la construcci贸 del pont Davinci a la Pla莽a Major

Els escolars de Nules participen en les ii jornades educatives amb la construcci贸 del pont Davinci a la Pla莽a Major

Els dies 19 i 20 de gener es celebraran les II Jornades Educatives per a Fam铆lies i Docents a Nules.

Els alumnes i les alumnes de Prim脿ria dels col路legis de Nules s’han donat cita a la pla莽a Major per a participar en la construcci贸 del pont Davinci amb el qual s’escenifica els objectius de les II Jornades Educatives per a Fam铆lies i Docents que es celebraran a Nules els dies 19 i 20 de gener.

Aix铆 doncs, els xiquets i les xiquetes acompanyats dels mestres han penjat diferents dibuixos que representen el lema de la present edici贸 “Educaci贸=consci猫ncia+cor+connexi贸”. Cal destacar que en la confecci贸 d’esta escultura de fusta han participat els membres de la comunitat educativa de Nules.

Estes jornades volen ser un f貌rum de debat d’assumptes d’actualitat relacionats amb l’educaci贸 en el qual participen tots els sectors implicats, tant els mestres com les fam铆lies i les persones no docents que treballen en centres educatius.

Des de la Regidoria d’Educaci贸 es pret茅n que estes jornades siguen un referent en el sector educatiu de la nostra comunitat i s’assenyala que s贸n una realitat gr脿cies al treball desinteressat i l’esfor莽 fet per docents i fam铆lies de la comunitat educativa de Nules.

Les jornades tindran diverses pon猫ncies i experi猫ncies sobre diferents tem脿tiques com ara les anomenades “Les conductes dels menors. Tasca de tota una Comunitat Educativa”; “Com sona l’Eso!”; “Programa ECOSAFE. Atenci贸n plena basada en el yoga educativo”; “Viure les matem脿tiques”; “C贸mo evitar que tu hij@ corra riesgo en Internet”; “Recicla l’escola: un cam铆 cap a la sostenibilitat i la conviv猫ncia”; “El ajedrez como herramienta educativa en el aula”; “Padrines i padrins de lectura”; “La importancia de las emociones en el desarrollo neurocognitivo y de la personalidad”; “El impacto de la atenci贸n en el aula”; o “Moments de trobada, moments de construcci贸, moments de processos i possibilitats”.

Entre les persones que participen en estes jornades es troben Jos茅 Ram贸n Gamo, Luis Blasco de la Cruz o Pere Cervantes; a m茅s d’equips o organitzacions educatives com ara Yoga Famiyoguis, Volando Cometas, CEIP Lope de Vega, CEIP Jaume I, CEIP P铆o XII, CEIP Pedro Alc谩zar, Com Sona l’ESO, o l’Escola Poliny脿.

Leave a Reply

Your email address will not be published.