fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els horaris de Sant Antoni a Onda

Els horaris de Sant Antoni a Onda

El barri del Tossalet va iniciar els festejos amb motiu de Sant Antoni el passat cap de setmana. Aquest dilluns li toca el torn a Artesa, que compleix amb la tradici贸 encenent avui la foguera i repartint els rotllos bene茂ts als centenars de ve茂ns que s’acosten a celebrar la festivitat.

En el centre d’Onda, els festejos comen莽aran el divendres 19, a les 19.00 hores, amb la inauguraci贸 de l’exposici贸 ‘La Festa de Sant Antoni’ en la Casa de la Cultura, en la que s’homenatjar脿 als ve茂ns Vicente Timor i Antonio Segura en reconeixement al seu esfor莽 en el manteniment de la festa de Sant Antoni a Onda. Els membres del Consell de Festes seran els encarregats de muntar la gran foguera en el Pla, on la reina de la Fira d’Onda 2016, Paula Rold谩n, l’encendr脿 el dissabte a les 23.00 hores. Entre els presents es repartiran bunyols i moscatell i tindr脿 lloc un ball, protagonitzat pel duo ‘Hadas’. El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, espera que ,鈥渦n any m茅s, aquesta festivitat entorn del patr贸 dels animals, congregue a centenars de ve茂ns a l’abric de la foguera鈥.

La jornada del diumenge comen莽ar脿 a les 16.30 hores amb el concurs de coloms esportius, organitzat per la societat de colombicultura ‘La Ondense’. A continuaci贸, es realitzar脿 la tradicional process贸, amb benedicci贸 d’animals i repartiment de rotllos. A fi de garantir la seguretat de la desfilada, l’Ajuntament d’Onda ha organitzat un dispositiu d’entrada a la pla莽a del Pla que consistir脿 en tres itineraris, de manera que els ve茂ns muntats a cavall entraran pel carrer Concepci贸. Per la seva banda, els carros i carretes ho faran pel cant贸 del carrer Cervantes amb Ecce-Homo. La resta d’onders acompanyats per les seves mascotes, sortiran en process贸 pel carrer贸 lateral de les depend猫ncies de la Policia Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.