fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els m茅s menuts de Nules aprendran avui diumenge a construir caixes niu per a aus

Els m茅s menuts de Nules aprendran avui diumenge a construir caixes niu per a aus

Es pret茅n augmentar la poblaci贸 de les aus insect铆vores de la zona, els falciots, que s’alimenten d’insectes al municipi.

Els m茅s menuts de Nules i de localitats properes aprendran aquest diumenge al paratge de l’Estany, a partir de les 10 hores, com construir caixes niu per a aus. Un taller organitzat per la regidoria de Medi Ambient, amb Pedro Rubio; juntament amb Ecologistes en Acci贸 i Seo Birdlife.

I 茅s que des de la regidoria de Pedro Rubio s’est脿 treballant intensament “per transmetre una s猫rie de valors de respecte i de conscienciaci贸 per a la cura i la conservaci贸 de tot el nostre terme municipal”.

Aix铆, l’activitat d’aquest diumenge forma part del pla d’educaci贸 mediambiental dut a terme des de la regidoria de Medi Ambient, i en el q els assistents aprendran a muntar una caixa de fusta que servir脿 perqu猫 les aus insect铆vores de la zona, en aquest cas falciots, troben espai per niar. D’aquesta manera es pret茅n augmentar la poblaci贸 d’aquestes aus, que s’alimenten d’insectes al municipi.

Pla de medi ambient

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Nules es troba actualment donant forma al pla de treball dissenyat per un equip de bi貌legs, i l’objectiu principal “茅s establir entre els nostres ve茂ns un estil de vida respectu贸s amb el seu entorn, de manera que entre tots puguem conservar tot el valor mediambiental que atresora el nostre municipi”, en paraules de Rubio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.