fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els Reis Mags arriben a Onda carregats d’il·lusió en una espectacular Cavalcada

Els Reis Mags arriben a Onda carregats d’il·lusió en una espectacular Cavalcada

La Residència d’Ancians i el Local Social de Artesa han estat els primers a rebre la visita de les seues Majestats d’Orient

Els Reis Mags arriben a Onda carregats d’il·lusió en una espectacular Cavalcada que va recòrrer els carrers del centre de la ciutat.

La primera parada de les seues Majestats d’Orient ha estat la Residència d’Ancians, ahir a les 17 hores on al costat de la comitiva real van donar els caramels i compartir el seu temps amb els majors. Més tard, van pujar a Artesa perquè els xiquets rebessen els caramels en el Local Social.

Així mateix, María Prada de Conflent, tinent d’alcalde de l’Àrea de Cultura i Festes, ha destacat de la tradicional cavalcada que “volem que les famílies gaudeixin d’una nit màgica perquè sempre siga recordada amb afecte i il·lusió”.

En esta, han participat 9 carrosses en les quals els xiquets d’Onda han pogut veure de prop a Melchor, Gaspar i Baltasar al costat de la Reina, Dama i acompanyant de la Fira d’Onda 2019. També han comptat amb la col·laboració dels col·legis d’Onda. La Cavalcada que ha sortit a les 19 hores, va seguir el recorregut habitual des del Teatre Mònaco i satisfent de caramels i globus els carrers cervantes, ecce homo, El Pla, el Raval de Sant Josep, Sant Miquel per a acabar a l’Ajuntament.

Els xiquets acompanyats de les seues famílies van gaudir de les tradicionals actuacions de Dolçainers i Tabalers d’Onda, i dels Gegants i capgrossos. Mentre que, les dues novetats d’este any han estat els “Gegants de Llum” que van il·luminar cada racó del trajecte i l’animació “Joguines”, en la qual van desfilar personatges de les pel·lícules més famoses de Disney.

Leave a Reply

Your email address will not be published.