fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els rostres s贸n els protagonistes de l’exposici贸 de Manuel Sorl铆 al Mucbede Benicarl贸

Els rostres s贸n els protagonistes de l’exposici贸 de Manuel Sorl铆 al Mucbede Benicarl贸

芦RE-TRAZOS禄 茅s un recull dels millors retrats de l’artista, un conjunt on els tra莽os en plom铆 donen vida a cares famoses o familiars amb absolut realisme. Es podr脿 visitar fins al 23 d’octubre.

Avui ha obert les portes al Mucbe l’exposici贸 芦RE-TRAZOS禄, de Manuel Sorl铆, una mostra en la qual es podran visitar retrats selectes de l’artista. La majoria dels dibuixos estan realitzats amb plom铆 i mostren rostres de personatges ic貌nics, molts d’ells del segle XX, i tamb茅 algunes persones de l’entorn de Sorl铆.

El regidor de Cultura, Pedro Manch贸n, i el propi artista han presentat aquesta col路lecci贸 que es podr脿 visitar fins al 23 d’octubre i que 茅s fruit, com ha reconegut Manuel Sorl铆, d’un aprenentatge autodidacta que va cultivar a la pand猫mia.

芦Va ser tot un proc茅s. Durant el confinament vaig comen莽ar a pensar i pensar i a fixar-me en el treball d’altres artistes禄. Tamb茅 ha assenyalat els 脿nims del seu amic el pintor Fernando Peir贸 com un element molt rellevant per al seu desenvolupament com a artista.

La col路lecci贸 s’exposa, precisament, en la sala del Mucbe dedicada a Peir贸. Pedro Manch贸n ha explicat que la Sala Fernando Peir贸 茅s un espai dedicat 芦a exposicions d’envergadura. Aquesta especialment pertinent, ja que es tracta d’un bon amic de l’artista禄. El regidor tamb茅 ha destacat el m猫rit de la t猫cnica de Sorl铆, recalcant que 芦ja valdria la pena que tots els que ens considerem autodidactes d’alguna disciplina la pogu茅rem acabar assolint amb el seu nivell: aquesta 茅s una mostra prol铆fera en quantitat, per貌 sobretot en qualitat禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.