fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els ve茂ns del Grau, La Malvarrosa i el Port ja poden sol路licitar les autoritzacions d’estacionament per a les dates de l’Arenal Sound

Els ve茂ns del Grau,  La Malvarrosa i el Port ja poden sol路licitar les autoritzacions d’estacionament per a les dates de l’Arenal Sound

Aquells que ja la van demanar durant el passat any, tant sols hauran de presentar el DNI de la persona sol路licitant per renovar l’autoritzaci贸, mentre que els que ho fan per primera vegada hauran d’aportar documentaci贸 que acredite que son ve茂ns de la zona.

La Policia Local de Borriana ja t茅 preparades i a disposici贸 dels ve茂ns tant del Grau com de La Malvarrosa les sol路licituds per a l’autoritzaci贸 d’estacionament durant els dies de celebraci贸 del festival Arenal Sound. Tamb茅 els residents a la zona del Port podran sol路licitar o renovar les seues autoritzacions per aparcar els seus vehicles en les zones habilitades especialment durant els dies en que se celebraran els concerts programats pel festival. Aix铆, per als residents a la zona del Grau i La Malvarrosa s’habilitar脿 com a zona d’aparcament bona part de l’Avinguda Constituci贸, mentre que per a aquells que tinguen la seua vivenda a la zona del Port tamb茅 s’han establert fins a dues zones diferents per a l’estacionament. L’Avinguda Descobridors i el Carrer Jaime Chicharro s贸n les dues 脿rees en les que es podr脿 estacionar el vehicle.

Per tal de fer efectiva la sol路licitud d’autoritzaci贸 d’estacionament existeixen diferents possibilitats. D’una banda, els residents a la zona del Port poden realitzar el tr脿mit a les depend猫ncies de la Tinen莽a d’Alcaldia del Port, mentre que els ve茂ns i ve茂nes del Grau i la Malvarrosa ho podran sol路licitar a les oficines centrals de la Policia Local situades a l’avinguda setze de juliol.

Per tal de realitzar el servei d’autoritzacions de la forma m茅s r脿pida possible i evitar els malentesos a l’hora de sol路licitar el perm铆s d’estacionament, la Policia Local i el departament de Via P煤blica han informat de que tots aquells que ja van sol路licitar l’autoritzaci贸 l’any passat, nom茅s hauran de presentar el Document Nacional d’Identitat de la persona sol路licitant, i autom脿ticament se li renovar脿 l’autoritzaci贸. Per a aquells que ho demanen per primera vegada s’haur脿 de presentar qualsevol tipus de document acreditatiu que demostre que la vivenda pertany a les zones per a les que s’habiliten els aparcament. Aix铆, un rebut de l’aigua, la llum, l’IBI o l’impost de vehicles servir脿 per aconseguir l’autoritzaci贸 definitiva.

Des dels serveis de coordinaci贸 de les places d’estacionament habilitades per als dies de celebraci贸 de l’Arenal Sound, s’ha recordat que cadascuna de les autoritzacions servir脿 per a dos vehicles. Ara b茅, tamb茅 s’ha recordat que no s’ha de sol路licitar una autoritzaci贸 per accedir a les vivendes. Aquells que puguen estacionar el seu vehicle a l’interior de cada casa, no hauran d’obtindre cap perm铆s especial per accedir-hi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.