fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Embolada i discom贸vil per al primer dia de festes de Sant Miquel a Vilafam茅s

Embolada i discom贸vil per al primer dia de festes de Sant Miquel a Vilafam茅s

La localitat viu aquestes tradicionals celebracions fins al dilluns que ve.

L’embolada d’un bou de la ramaderia Jaime T谩rrega va iniciar ahir divendres les festes de Sant Miquel a Vilafam茅s. Ve茂ns i visitants van gaudir, a m茅s, de la discom贸vil Bandalay XXL en el pavell贸, en la que van col路laborar Quintos i Quintes del 2016. Els bous al carrer tornen a tenir un paper destacat avui dissabte. Les activitats infantils o el tombet de bou s贸n altres de les propostes per a aquesta jornada.

A les 12h, en el lloc de costum, est脿 prevista l’entrada i prova de bous i vaques de la ramaderia local. A la vesprada, a les 17:30h, i a la nit, a les 23h, estan programades les altres cites taurines del dissabte: exhibici贸 i embolada. A m茅s, els xiquets tindran des de les 13h a les 17h per a gaudir amb el roc貌drom i els inflables de la pla莽a la Tanca. En la mateixa pla莽a es cuinar脿 el Tombet de Bou. A les 14h es podran arreplegar les racions. I ja a la vesprada, tots els xiquets que ho desitgen podran participar en la benedicci贸 de les fogassetes. L’eixida ser脿 de la pla莽a de l’Ajuntament.

El dia gran de la festa ser脿 el diumenge, en el que es viur脿 la process贸 fins a l’ermita del sant. Enguany com a novetat s’avan莽a a les 18h la tornada des de l’ermita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.