fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es convoca el I concurs de fotografia Vila de Nules

Es convoca el I concurs de fotografia Vila de Nules

Les 20 millors fotos de residents a la Comunitat Valenciana puntuaran per a les distincions de la FLF.

L’Ajuntament de Nules ha presentat les bases per a la convocat貌ria del I Concurs de Fotografia Vila de Nules que compr猫n dues seccions, una lliure i l’altra anomenada Zones Humides.

“Nules compta amb un important patrimoni natural qu猫 hem de promocionar i este concurs de fotografia ens servir脿 per a donar-lo a con猫ixer, a m茅s este concurs t茅 unes bases m茅s enfocades a persones professionals o enteses del m贸n de la fotografia per la qual cosa comptem amb la col路laboraci贸 de la Federaci贸 Llevantina de Fotografia (FLF) i de la Confederaci贸 Espanyola de Fotografia (CEF)”, comenta el regidor de Medi Ambient, Pedro Rubio.

S’atorgar脿 un primer premi de 750 euros m茅s CEF Gold Metal, un segon premi FLF Silver Medal, i un tercer premi FLF Bronze Medal. Cal destacar que les 20 millors fotos classificades de residents de la Comunitat Valenciana puntuaran per a les distincions de la FLF i els 25 primers llocs de cada secci贸 obtindran un punt CEF. A m茅s s’editar脿 un cat脿leg en PDF amb les obres premiades i amb un ampli nombre d’obres de tots els participants.

El termini d’admissi贸 finalitzar脿 el dia 1 de desembre, el pagament de participaci贸 ser脿 de 10 euros i nom茅s s’hi podr脿 participar a trav茅s de la plataforma creada per a este fi via Internet http://nules.fotogenius.es/ . Les bases es poden consultar a la web municipal, a la web Nules Sostenible, a les xarxes socials de l’ajuntament de Nules i a la web Fotogenius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.