fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es presenta la programació d’Agromoció 2017, la nova fira agrícola de Vinaròs

Es presenta la programació d’Agromoció 2017, la nova fira agrícola de Vinaròs

Aquest any la fira agrícola estrena marca, nova ubicació i noves dates, juntament amb una programació més atractiva, amb més expositors, xerrades i exhibicions

Aquest 20 de març s’ha presentat la programació de la propera fira agrícola de Vinaròs, Agromoció 2017, que es durà a terme al Passeig de Fora del Forat el cap de setmana de l’1 i el 2 d’abril.

El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner, ha explicat que aquest esdeveniment, que estrena aquest any noves dates i nou emplaçament, arriba acompanyat d’un cicle de xerrades agràries gratuïtes per a professionals del sector i públic interessat en general.

Aquestes començaran al Vinalab el dijous 30 de març, a les 18:30 hores, i conclouran el divendres 31 de març a la tarda, amb una taula rodona. Durant aquesta jornada i mitja, s’abordaran temes variats com l’apicultura o els cultius alternatius.

El mateix divendres 31, a les 20:00 hores, es farà l’obertura de l’espai de Food Trucks, en un annex a la fira, en els quals se serviran diversos tipus de menjar.

La inauguració oficial de la Fira, serà el dissabte 1 d’abril a les 10:30 hores. En aquest acte es comptarà amb la presència de la Consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián.

“Dels 22.000 m2 de recinte firal, més de 5.000 metres quadrats seran d’exposició i tindrem també durant tot el cap de setmana exhibicions de gossos de rescat, d’obediència i detecció de substàncies, de gos d’atura o talla en motoserra, entre d’altres”. Hi haurà també animació infantil amb inflables i un circuit d’educació viària a càrrec de la Policia Local i COCEMFE.

“Els dos dies la fira estarà oberta durant dotze hores ininterrompudes, de 10:00 a 10:00, perquè les famílies puguen vindre no només a comprar, si no a passar el dia participant en totes les activitats programades que desitgen i en un entorn molt agradable a prop del mar “, ha agregat Moliner.

El regidor ha volgut agrair per endavant a totes les persones que han treballat en l’organització d’aquesta fira, una nova aposta que busca, amb la nova marca Agromoció, oferir una programació més variada i atractiva per atraure més visitants de tota la regió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.