Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es presenta la programació de la Fira i Festes de Gandia 2019, evolucionada amb nous espectacles i formats

Es presenta la programació de la Fira i Festes de Gandia 2019, evolucionada amb nous espectacles i formats

L’acte inaugural, el divendres 27 de setembre, a les 20.30 h, comptarà amb l’actuació de la companyia belga Cirq’ulation Local i un espectacle de focs artificials de proximitat realitzat per la pirotècnica Ricardo Caballer.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el regidor delegat de Cultura, Nahuel González; el regidor delegat de Política Festiva i Escena Urbana, Jose Manuel Prieto; i Joan Muñoz, director General de Cultura Festiva i Fira i Festes, han comparegut este matí en roda de premsa per presentar la programació de la Fira i Festes de Gandia 2019, que tindrà lloc del 27 al 30 de setembre.

Una edició de la qual Diana Morant ha destacat que ha estat programada i treballada amb molta estima, perquè “les polítiques culturals i festives a la nostra ciutat han crescut en mitjans humans i econòmics, ja que és una aposta d’esta legislatura”.

L’alcaldessa ha afirmat que es tractarà d’una Fira i Festes continuista, però que incorporarà novetats que s’afegiran als elements ja tradicionals com el Tio de la Porra, els mercats tradicionals o la pilota valenciana. “Volem que siga una edició innovadora per al projecte de la Fira i Festes, que incorporarà nous formats i espais”.

Sobre els formats nous, Morant ha destacat el “Tardeo de la Fira”, que es desenvoluparà a la plaça del Tirant al llarg de tota la vesprada fins que comencen les activitats de la programació habitual, i que té com a objectiu cobrir les necessitats del públic més jove; o la iniciativa (In)Fusió Valenciana, que es desenvoluparà a la plaça de l’Escola Pia i que farà valdre la riquesa musical valenciana.
Pel que fa als nous espais, la plaça de Loreto acollirà la Fira Auto Gestionada (FIGa).

Leave a Reply

Your email address will not be published.