fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es presenta l’obra “Lin i Roxin, xe quin lio tenim” al Teatre Payá de Borriana.

Es presenta l’obra “Lin i Roxin, xe quin lio tenim” al Teatre Payá de Borriana.

La Falla Barri d’Onda representarà aquesta comèdia medieval, ubicada a la Xina.

El pròxim divendres dia 10, en el Teatre Payá de Borriana, la Falla Barri d’Onda estrena l’obra teatral “Lin i Roxin, xe quin lio tenim” aquesta peça teatral és una obra inèdita escrita per l’escriptor i faller Iván Ribes Martí i englobada dins del concurs de teatre en valencià de Borriana promocionat per Junta Local Fallera i la Federació de Falles amb el patrocini del Magnífic Ajuntament de Borriana.

Les representacions de l’obra seran el divendres dia 10 als 22:30 hores i el diumenge dia 12 a les 18:00 hores.

L’obra ens trasllada a l’antiga xina imperial on les famílies poderoses s’enreden en guerres per a fer-se amb el control de les terres i l’amor flueix entre les corts dels imperis. Tot açò amanit amb una gran dosi d’humor que farà que el públic passe una vetlada simpàtica i agradable.

L’obra compta com a director a Iván Ribes Martí i amb un ampli elenc d’actors i actrius tots ells components de la comissió com Rocio Ruiz Campos, Sergio López Tomás, Mamen López Tomás, Sergio Navarro Máñez, Vicente Llacer Garcia, Silvia Navarro Godos. Andrea Ventura López, Diego Ventura López, Paula Barruguer Aparici, Rubén Soto Vives i Berta Hernandez Perez.

Les entrades per a l’obra es podran comprar abans de la representació al teatre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.