Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es tanca la III edició de dinamització de parcs i jardins “que no t’ho conten” de Nules amb la participació de més de 200 xiquets i xiquetes

Es tanca la III edició de dinamització de parcs i jardins “que no t’ho conten” de Nules amb la participació de més de 200 xiquets i xiquetes

La programació ha tingut lloc del 2 de desembre a l’11 de febrer en diferents parc i jardins.

La tercera edició Dinamització de Parcs i Jardins “Que no t’ho conten” ha comptat amb la participació de 227 xiquets i xiquetes que han pogut gaudir de diferents contacontes que han tingut lloc del 2 de desembre a l’11 de febrer en diferents parcs i jardins de la localitat.

De fet, “Contes a les butxaques” ha sigut el contacontes interpretat per Escenoarts encarregat de tancar aquesta edició, de manera que la finalització de la programació es va realitzar diumenge, 11 de febrer, a la zona del Far de la Platja de Nules en la qual els xiquets i les xiquetes assistents van rebre un llibre.

A més, la tercera edició de “Que no t’ho conten” ha tingut una particularitat, ja que la programació s’ha realitzat amb els suggeriments fets per les famílies que hi participen, “hem volgut arreplegar les propostes que ens han fet arribar” matisa el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

En concret s’han organitzat cinc contacontes amb l’objectiu de “promocionar la lectura i els llibres aprofitant els espais verds del nostre municipi, una activitat que està pensada perquè hi participen tots els membres d’una família”, comenta Romero.

“El viaje de Flop” va obrir la programació a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó el dia 1 de desembre amb un contacontes per la diversitat que va presentar Divèrsia Lambda.

El dia 17 de desembre al parc de la plaça de la Porta del Sol va tindre lloc el contacontes “L’estranya desaparició d’una dona i el seu gat” a càrrec de Tània Muñoz; la cita següent va ser el 14 de gener amb el contacontes “Contes màgics”, contes de fantasia, d’aventures, de fades, de bruixes, d’animals que parlen, que van ser interpretats per Felip Kervarec al parc cromàtic.

A més, el 21 de gener l’escenari elegit va ser la plaça de la Mare de Déu dels Dolors, on es va escenificar el contacontes “Faules d’animals per a menuts i grans” protagonitzat per Llorenç Giménez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.