fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es tanca la III edici贸 de dinamitzaci贸 de parcs i jardins “que no t’ho conten” de Nules amb la participaci贸 de m茅s de 200 xiquets i xiquetes

Es tanca la III edici贸 de dinamitzaci贸 de parcs i jardins “que no t’ho conten” de Nules amb la participaci贸 de m茅s de 200 xiquets i xiquetes

La programaci贸 ha tingut lloc del 2 de desembre a l’11 de febrer en diferents parc i jardins.

La tercera edici贸 Dinamitzaci贸 de Parcs i Jardins “Que no t’ho conten” ha comptat amb la participaci贸 de 227 xiquets i xiquetes que han pogut gaudir de diferents contacontes que han tingut lloc del 2 de desembre a l’11 de febrer en diferents parcs i jardins de la localitat.

De fet, “Contes a les butxaques” ha sigut el contacontes interpretat per Escenoarts encarregat de tancar aquesta edici贸, de manera que la finalitzaci贸 de la programaci贸 es va realitzar diumenge, 11 de febrer, a la zona del Far de la Platja de Nules en la qual els xiquets i les xiquetes assistents van rebre un llibre.

A m茅s, la tercera edici贸 de “Que no t’ho conten” ha tingut una particularitat, ja que la programaci贸 s’ha realitzat amb els suggeriments fets per les fam铆lies que hi participen, “hem volgut arreplegar les propostes que ens han fet arribar” matisa el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

En concret s’han organitzat cinc contacontes amb l’objectiu de “promocionar la lectura i els llibres aprofitant els espais verds del nostre municipi, una activitat que est脿 pensada perqu猫 hi participen tots els membres d’una fam铆lia”, comenta Romero.

“El viaje de Flop” va obrir la programaci贸 a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal Jos茅 Vicente Felip Monlle贸 el dia 1 de desembre amb un contacontes per la diversitat que va presentar Div猫rsia Lambda.

El dia 17 de desembre al parc de la pla莽a de la Porta del Sol va tindre lloc el contacontes “L’estranya desaparici贸 d’una dona i el seu gat” a c脿rrec de T脿nia Mu帽oz; la cita seg眉ent va ser el 14 de gener amb el contacontes “Contes m脿gics”, contes de fantasia, d’aventures, de fades, de bruixes, d’animals que parlen, que van ser interpretats per Felip Kervarec al parc crom脿tic.

A m茅s, el 21 de gener l’escenari elegit va ser la pla莽a de la Mare de D茅u dels Dolors, on es va escenificar el contacontes “Faules d’animals per a menuts i grans” protagonitzat per Lloren莽 Gim茅nez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.