fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Este divendres comen莽a la XIII edici贸 del Cicle de Concerts al Santuari de la Miseric貌rdia a Vinar贸s

Este divendres comen莽a la XIII edici贸 del Cicle de Concerts al Santuari de la Miseric貌rdia a Vinar贸s

Al llarg de vuit setmanes visitants i locals podran gaudir d’un ampli ventall d’actuacions en un entorn molt especial. Este any es vol potenciar este cicle de concerts amb una imatge renovada.

A partir d’este 7 de juliol, i fins al 25 d’agost, Vinar貌s celebrar脿 el ja tradicional Cicle de Concerts al Santuari de la Miseric貌rdia, que enguany arriba a la seua tretzena edici贸 amb una imatge renovada per potenciar la difusi贸 d’este esdeveniment cultural.

Esta iniciativa, impulsada des de la Regidoria de Turisme com un atractiu m茅s tant per a visitants com per a locals durant el per铆ode estival, es dur脿 a terme tots els divendres a partir de les 21:00 hores en este empla莽ament tan especial que ofereix la nostra ermita.

El grup de m煤sica afroamericana, jazz llat铆 i brasilera J脿ssera, que neix el 2013 entre Vinar貌s i Benicarl贸, ser脿 el primer a estrenar-se en este nou Cicle de Concerts. El seguir脿, el 14 de juliol, l’agrupaci贸 Tropical Crew Vinar貌s, per donar-nos a con猫ixer els sons del reggae, l’ska, el rocksteady, la m煤sica caribenya o el rythm & blues.

El 21 de juliol actuar脿 el duo de marimba i piano Black & White Keys, format pels m煤sics valencians Andreu Soler i Lola Mart铆nez, tots dos llicenciats del Conservatori Superior de Castell贸. El seu repertori inclou peces de totes les 猫poques i es combina amb obres escrites per ells mateixos.

Per finalitzar el mes de juliol, el dia 28, podrem veure en directe a Tresmall, un grup format el 1996 per recuperar la figura tradicional del joglar en les festes populars de Vinar貌s. El cicle continuar脿 durant el mes d’agost amb quatre actuacions m茅s.

D’aquesta manera, el 4 d’agost ser脿 el torn de Fabi谩n Barraza Django ‘s Trio, un grup que neix el 2007 amb la il路lusi贸 de tres m煤sics d’interpretar m煤sica de jazz gitano. I sense deixar anar la guitarra, el 11 d’agost podrem tornar a vibrar amb Ferran Talarn, que ha participat en nombrosos festivals i concursos internacionals i ens interpretar脿 diverses peces de guitarra cl脿ssica i contempor脿nia.

Finalment el 18 d’agost tindrem a Vents a Cinc amb l’espectacle Danses del M贸n, un quintet de vents cl脿ssics, i el 25 d’agost a Alcyon, un duet de m煤sica barroca medieval amb tocs 脿rabs i celtes que busca submergir el p煤blic en un ambient 猫pic i hist貌ric.

“S’ha dissenyat una programaci贸 original i variada perqu猫 puga ser del gust de tots i totes. Animem a tota la poblaci贸 i als estiuejants que es troben a la localitat en estes dates al fet que gaudisquen d’estos concerts totalment gratu茂ts que es duran a terme en un entorn tan especial com 茅s el del Santuari de la Miseric貌rdia”, ha concl貌s el regidor de Turisme, Dom猫nec Fontanet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.