fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Este divendres comença la XIII edició del Cicle de Concerts al Santuari de la Misericòrdia a Vinarós

Este divendres comença la XIII edició del Cicle de Concerts al Santuari de la Misericòrdia a Vinarós

Al llarg de vuit setmanes visitants i locals podran gaudir d’un ampli ventall d’actuacions en un entorn molt especial. Este any es vol potenciar este cicle de concerts amb una imatge renovada.

A partir d’este 7 de juliol, i fins al 25 d’agost, Vinaròs celebrarà el ja tradicional Cicle de Concerts al Santuari de la Misericòrdia, que enguany arriba a la seua tretzena edició amb una imatge renovada per potenciar la difusió d’este esdeveniment cultural.

Esta iniciativa, impulsada des de la Regidoria de Turisme com un atractiu més tant per a visitants com per a locals durant el període estival, es durà a terme tots els divendres a partir de les 21:00 hores en este emplaçament tan especial que ofereix la nostra ermita.

El grup de música afroamericana, jazz llatí i brasilera Jàssera, que neix el 2013 entre Vinaròs i Benicarló, serà el primer a estrenar-se en este nou Cicle de Concerts. El seguirà, el 14 de juliol, l’agrupació Tropical Crew Vinaròs, per donar-nos a conèixer els sons del reggae, l’ska, el rocksteady, la música caribenya o el rythm & blues.

El 21 de juliol actuarà el duo de marimba i piano Black & White Keys, format pels músics valencians Andreu Soler i Lola Martínez, tots dos llicenciats del Conservatori Superior de Castelló. El seu repertori inclou peces de totes les èpoques i es combina amb obres escrites per ells mateixos.

Per finalitzar el mes de juliol, el dia 28, podrem veure en directe a Tresmall, un grup format el 1996 per recuperar la figura tradicional del joglar en les festes populars de Vinaròs. El cicle continuarà durant el mes d’agost amb quatre actuacions més.

D’aquesta manera, el 4 d’agost serà el torn de Fabián Barraza Django ‘s Trio, un grup que neix el 2007 amb la il·lusió de tres músics d’interpretar música de jazz gitano. I sense deixar anar la guitarra, el 11 d’agost podrem tornar a vibrar amb Ferran Talarn, que ha participat en nombrosos festivals i concursos internacionals i ens interpretarà diverses peces de guitarra clàssica i contemporània.

Finalment el 18 d’agost tindrem a Vents a Cinc amb l’espectacle Danses del Món, un quintet de vents clàssics, i el 25 d’agost a Alcyon, un duet de música barroca medieval amb tocs àrabs i celtes que busca submergir el públic en un ambient èpic i històric.

“S’ha dissenyat una programació original i variada perquè puga ser del gust de tots i totes. Animem a tota la població i als estiuejants que es troben a la localitat en estes dates al fet que gaudisquen d’estos concerts totalment gratuïts que es duran a terme en un entorn tan especial com és el del Santuari de la Misericòrdia”, ha conclòs el regidor de Turisme, Domènec Fontanet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.