Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Festa de Cap d’Any per a acomiadar 2017 a Almassora

Festa de Cap d’Any per a acomiadar 2017 a Almassora

El Recinte Fester acollirà orquestra i “resopón” per a donar la benvinguda a 2018.

El Recinte Fester d’Almassora acollirà una multitudinària celebració de Nit de cap d’any el pròxim 31 de desembre, una iniciativa nova organitzada per la Junta Local de Festes per a acomiadar l’any i entrar en 2018. Així ho ha desvetlat la regidora de Cultura, Isladis Falcó, durant la presentació d’este esdeveniment per al qual és necessari reservar plaça, que donarà dret a “resopar” de matinada.

“Volem acomiadar l’any com es mereix i donar la benvinguda a 2018 amb una gran festa en la qual puguen participar tots els veïns”, ha assenyalat. En este sentit, els interessats tenen fins al pròxim dia 29 per a inscriure’s en el punt d’informació situat en la planta baixa del consistori. La reserva de places és gratuïta i servirà per a comptabilitzar l’aforament de les taules i cadires.

Tal com ha indicat Falcó, la pretensió de la Junta Local de Festes és que els veïns es reunisquen en l’encreuament del Raval amb el carrer Sant Quitèria per a prendre els raïms sota el rellotge del carrer Trinitat. A continuació la festa es desplaçarà fins al Recinte Fester, on actuarà l’orquestra Tranze. En últim lloc, una discoteca mòbil amenitzarà la vetlada fins a la matinada per als qui es resistisquen a marxar-se a casa.

“La Junta Local de Festes necessita un registre dels participants per a distribuir taules i cadires, que seran similars a les de l’acte de presentació de la reina, perquè tots aquells veïns que opten per celebrar la nit de Cap d’Any a Almassora compartisquen una estona de xarrada asseguts i el ‘resopar’ que repartirem de matinada”, segons Falcó. L’edil ha animat a sumar-se a esta proposta “que convida a deixar el cotxe a casa i compartir una estona de festa amb amics i família en el Recinte”.

Amb motiu del Nadal, la seua delegació ha preparat també projeccions de cinema, el concurs de pessebres, l’arribada del carter real i la cavalcada de Reis, entre altres activitats que presentarà la setmana vinent. Almassora se suma així a les celebracions del Nadal, que un any més tornaran a comptar amb la Expoentreteniment o la Fira de Nadal per a atendre a públic de totes les edats i interessos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.