fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Festes amplia a un mes el termini del concurs per a dissenyar la polsera de la Magdalena de 2017

Festes amplia a un mes el termini del concurs per a dissenyar la polsera de la Magdalena de 2017

La regidora Sara Us贸 assenyala que aquesta iniciativa pret茅n donar a con猫ixer i promocionar les festes fundacionals de Castell贸.

El concurs per a dissenyar la polsera de la Magdalena 2017 ja est脿 en marxa. El Patronat Municipal de Festes ha convocat el concurs amb la principal novetat de l’ampliaci贸 del termini per a presentar les propostes: un mes enfront dels 15 dies de l’any anterior. La regidora de Festes, Sara Us贸, ha recordat que aquesta iniciativa es convoca “amb l’objectiu de donar a con猫ixer i promocionar les festes fundacionals de la ciutat de Castell贸”.

Els dissenys que es presenten han de ser originals i in猫dits i no s’admetran dissenys premiats en altres concursos o exhibits p煤blicament. En el concurs pot prendre part qualsevol persona f铆sica, de forma individual, presentant cadascun un m脿xim de tres propostes. Els treballs hauran de ser lliurats amb data l铆mit el 30 de novembre a les 14:00 hores en les oficines del Patronat Municipal de Festes situades en el Palau de la Festa.

El disseny de la polsera haur脿 de tenir unes mesures, vist en horitzontal, de 340 mm de base per 15 mm d’alt utilitzant un m脿xim de vuit colors. “Els participants en el concurs poden prendre part amb absoluta llibertat de tema, sempre relacionat amb les festes de la Magdalena i procurant aportar un disseny modern i colorit en el qual haur脿 de predominar el verd com a element obligatori a m茅s de les refer猫ncies Magdalena 2017 i Festa d’inter猫s tur铆stic internacional”, ha detallat la regidora de Festes.

Un jurat integrat per cinc persones decidir脿 el disseny guanyador, el premi del qual est脿 dotat amb 1.000 euros. Cada membre amb dret a vot podr脿 triar un m脿xim de cinc obres, atorgant-los una puntuaci贸 de l’1 al 5, no podent repetir cap de les puntuacions i introduir脿 la papereta en l’urna. Si realitzat l’escrutini existira empat entre les dues polseres m茅s votades, es procedir脿 a una segona votaci贸 de desempat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.