fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Festes convocar脿 una votaci贸 popular per a triar el cartell de la Magdalena 2017

Festes convocar脿 una votaci贸 popular per a triar el cartell de la Magdalena 2017

Des del’1 de setembre fins al 13 d’octubre es podran presentar els treballs que anunciaran les properes festes de la ciutat.

El Patronat Municipal de Festes ha convocat el concurs de cartells anunciadors de la Fira i Festes de la Magdalena 2017, en el qual podran participar-hi tots els artistes i les artistes que ho desitgen, tant de manera individual o com en equip. La regidora de Festes, Sara Us贸, ha destacat la convocat貌ria d’aquest concurs que est脿 dotat amb un 煤nic premi de 2.000 euros i ha anunciat que, primera vegada, el guanyador o guanyadora se seleccionar脿 mitjan莽ant una votaci贸 popular que se celebrar脿 del 17 al 27 d’octubre entre les obres seleccionades pr猫viament per un jurat d’experts.

Les persones interessades en participar en aquest concurs podran realitzar el seu treball amb plena llibertat de tema, tot i que haur脿 d’estar relacionat amb les festes de la Magdalena per tal de divulgar “la nostra ciutat i la nostra festa” ha expllicat l’edil.

Els treballs, que han de ser originals i in猫dits, es presentaran en format vertical (56x80cm) i hauran de portar un lema a peu del cartell. Com a requisit, les obres tamb茅 hauran d’incloure l’escut de la ciutat.

La presentaci贸 dels treballs originals s’efectuar脿 a la seu del Patronat de Festes (carrer del riu Sella, 1) entre els dies 1 de setembre i 13 d’octubre. A partir d’aquest moment, un jurat d’experts designat pel Patronat descartar脿 els treballs que no complisquen els requisits establerts o que no tinguen la qualitat suficient per a formar part de la votaci贸 popular, i el 17 d’octubre comen莽ar脿 la votaci贸 popular a trav茅s de l’apartat de festes de la web de l’Ajuntament de Castell贸 (www.castello.es) i de la plataforma de participaci贸 municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.