fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Festes posa a la venda m茅s de 25.000 cadires per al Preg贸 i la resta de desfilades de Magdalena

Festes posa a la venda m茅s de 25.000 cadires per al Preg贸 i la resta de desfilades de Magdalena

Els preus s贸n de 3 euros en la Cavalcada Infantil, desfilada de Gaiates i FAMM! i de 4 euros en el Preg贸 i l’Entrada de Moros i Cristians.

La venda de cadires per al Preg贸, la Cavalcada Infantil i la resta de desfilades de la Magdalena 2016 es realitzar脿 els dies 23, 24 i 25 de febrer en el Centre Municipal de Cultura. Festes posar脿 a la venda m茅s de 25.000 cadires repartides per diferents punts dels recorreguts per a viure alguns dels esdeveniments m茅s esperats de les festes. En total, es posaran a la venda 6.200 cadires per al Preg贸 i d’altres per a la Cavalcada Infantil; per al desfilades de Gaiates s’han previst 3.700 i per al FAMM! Desfilada i l’Entrada de Moros i Cristians, 5.000 cadires en cadascun d’ells.

Els preus baixen o es mantenen, segons la desfilada, respecte als de l’any passat. Aix铆, el preu per cadira per al Preg贸 o l’Entrada de Moros i Cristians ser脿 de 4 euros mentre que en la Cavalcada Infantil, la desfilada de Gaiates i el FAMM! Desfilada es queda en 3 euros. Les persones que vulguen adquirir a compte una d’aquestes cadires podran passar pel Centre Municipal de Cultura en horari de mat铆 i vesprada els dies fixats per a la venda: dimarts, dimecres i dijous. Posteriorment, tamb茅 es podran adquirir els dies de cadascun dels esdeveniments.

Els recorreguts de les desfilades s贸n els seg眉ents: Preg贸 i Cavalcada Infantil per Sant Roc, Sanahuja, Maria Agustina, Governador, Guitarrista T脿rrega, Asensi, pla莽a de Pau, Gasset i Ruiz Zorrilla; desfilada de Gaiates per Sant Roc, Sanahuja, Maria Agustina, Major, Gasset i Ruiz Zorrilla; FAMM! Desfilada, per pla莽a de les Aules, Maria Agustina, Governador, Guitarrista T脿rrega, Asensi, pla莽a de la Pau, Gasset i Ruiz Zorrilla i l’Entrada de Moros i Cristians per Maria Agustina, Governador, Guitarrista T谩rrega, Asensi, pla莽a de la Pau, Gasset i Ruiz Zorrilla.

La venda de cadires coincideix en el calendari amb el repartiment de llibrets que, un any m茅s, es far脿 en la pla莽a Major el dimarts, dimecres i dijous de 17.00 a 20.00 hores. A m茅s, enguany tamb茅 es repartiran en les tinences d’alcaldia el dimecres i dijous en horari matinal: de 10.30 a 13.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.