Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Festes potencia la programació del Carnestoltes del Grau de Castelló per a reforçar el seu atractiu turístic

Festes potencia la programació del Carnestoltes del Grau de Castelló per a reforçar el seu atractiu turístic

El programa manté els tres dies d’activitats amb major presència d’actes musicals i per a públic infantil.

El Grau afronta el compte arrere per a viure una nova edició del Carnestoltes en la qual es potencia la programació per a reforçar el seu atractiu turístic. La regidora de Festes, Sara Usó, i el tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, han presentat la programació oficial, que avui ha sigut aprovada en el Consell Rector del Patronat Municipal de Festes, del Carnestoltes 2018 que tornarà a comptar amb tres dies d’actes els dies 9, 10 i 11 de febrer.

Més activitats infantils, més animació i més música. La regidora Sara Usó ha explicat que “el Carnestoltes supera la vintena d’actes durant els tres dies de celebració que mostraran la cara més divertida del Grau”. L’edil ha afegit que “el Carnestoltes del Grau té tot el potencial per a convertir-se en un referent en este tipus de celebracions i atraure a un major nombre de visitants al Districte Marítim de la ciutat durant tres dies de pura festa”.

La Cridà infantil a càrrec de les escoles del Grau arrancarà oficialment la programació el divendres 9 de febrer a les 18:30, amb un públic infantil el qual també aniran dirigits l’espectacle La Festa del Rei, de la companyia Scura Splats, i l’espectacle d'”amor, humor i circ” de la mà d’Eddy Eighty. Pitakumba Batukada i els Dolçainers i Tabaleters del Grau arreplegaran el testimoni per a animar i ambientar la tard-nit grauera amb una cercavila que partirà des del parc de la *Panderola fins a arribar a la Tinença d’Alcaldia, on a les 20:00 hores, se celebrarà la solemne recepció del *Rei Carnestoltes.

El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha reiterat “l’esforç que es va fent estos últims anys per a potenciar l’atractiu d’una festa que guanya cada vegada més públic en el Grau i estem convençuts que seguirà creixent per la implicació de col·lectius, associacions i particulars i pel suport que des de l’Ajuntament de Castelló i des de la Tinença d’Alcaldia del Grau estem brindant a una celebració singular en la nostra ciutat i a la qual volem dotar de major atractiu turístic”.

L’acte central arribarà el dissabte, 10 de febrer, amb la Gran Desfilada de Carnestoltes a partir de les 19:00 que recorrerà els carrers Xurruca, Canalejas, Gravina, Sebastián Elcano i Sant Pere fins al parc de la Panderola. La desfilada comptarà amb la participació del Rei Carnestoltes, comparses, carrosses, les xarangues Xaquexaqué i Curts do it, Pitakumba Batukada, Acadèmia Coppelia, la companyia La Fam i Scura Splats amb l’espectacle La selva. Aqueix mateix dia al matí, a partir de les 11.00, els més xicotets seran els protagonistes de la desfilada infantil. Ja el diumenge se celebrarà la Vetlla de la Sardina en el parc de la Panderola a partir de les 18.30 i a continuació tindran lloc els Versots de Botafocs. La Desfilada de la Sardina i el lliurament de premis Carnestoltes 2018 tancaran l’edició d’enguany.

Leave a Reply

Your email address will not be published.