fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Gandia ajorna totes les seues activitats públiques durant els pròxims 10 dies

Gandia ajorna totes les seues activitats públiques durant els pròxims 10 dies

A hores d’ara, l’índex de contagis per Covid-19 acumulats als 14 dies a Gandia és de 374 casos per cada 100.000 habitants, situant-se com a l’onzena ciutat de l’Estat i gairebé el doble de la mitjana valenciana.

El Govern local ha anunciat l’ajornament de totes les activitats públiques organitzades per l’Ajuntament o espais municipals durant els pròxims 10 dies. I és que, a hores d’ara, a la nostra ciutat l’índex de contagis per Covid-19 acumulats als 14 dies és de 374 casos per cada 100.000 habitants, situant-se com a l’onzena ciutat de l’Estat i gairebé el doble de la mitjana valenciana. En aquest sentit, han llançat missatge de molta més responsabilitat, contenció i precaució en els dies que ara venen, que seran complicats.

“Son mesures molt contundents, però si volem passar un bon Nadal hem d’intentar baixar aquestes xifres que són molt preocupants”, ha assegurat la regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil.

“Ja vam dir que totes les activitats programades estarien pendents de l’evolució de les condicions epidemiològiques a la nostra ciutat. I en les últims dies tenim xifres molt roines que ens obliguen a prendre una sèrie de determinacions que van acompanyades de la nova normativa que la Generalitat ha tret per a Nadal. Amb això, el que fem és ajornar l’activitat del Rèquiem de Mozart de diumenge, tots els espectacles itinerants als diferents barris…”, ha informat el regidor delegat de Política Festiva, José Manuel Prieto.

D’igual manera, el regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ajornarà també els esdeveniments culturals programats aquests dies per precaució i responsabilitat institucional. “Jam hem contactat amb les empreses organitzadores. L’Ajuntament ha de donar exemple. Volem que la cultura segura continue i per això aquests dies apel·lem a la responsabilitat.

Sí es mantindran, de moment, les activitats comercials, d’hostaleria i els mercats a l’aire lliure. Això sí, “reforçant la vigilància en mercats, hostaleria, comerços… I demanem que es complisquen les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries”, ha indicat el regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.