Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Gegants, Nanos i Cavallets ompliran de cultura popular els carrers de Castelló

Gegants, Nanos i Cavallets ompliran de cultura popular els carrers de Castelló

Castelló celebra el dissabte 24 de març la II Trobada de Gegants, Nanos i Cavallets.

Castelló celebra este dissabte 24 de març la II Trobada de Gegants, Nanos i Cavallets. Es tracta d’un encontre bianual que organitza l’Associació Dansants del Corpus de Castelló i que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló i de la Fundació Dávalos Fletcher.

La recepció i plantada de gegants, cabuts i cavallets es farà a les 10.30 hores a la plaça Major. L’itinerari de la cercavila eixirà de la mateixa plaça Major, passant pels carrers de Cavallers, de Cervantes, d’Enmig, la Porta del Sol, de Gasset, Major, i tornarà a la plaça Major per desenvolupar un ball general amb tots els grups participants.

A la trobada participen l’Associació de Dansants del Corpus, Botafocs i la Colla l’Aljama de Castelló, la Colla Gegantera de Santa Bàrbara de Tarragona, la Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs, la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló, l’Associació de Gegants i Cabuts de Benicàssim, la Colla Gegantera de l’Alcora, l’Associació de Cabuts i Dolçainers d’Artana, la Colla de Gegants i Cabuts de Moncofa, l’Associació de Gegants i Cabuts de Borriana i l’Associació cultural el Torrelló d’Almassora.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha animat a la ciutadania a participar en esta festa que omplirà de color el centre de Castelló i que és una mostra més de la força de la cultura popular a la ciutat i a les comarques de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.