fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Gran nivell i 猫xit de participaci贸 en el Concurs Gastron貌mic de la Carxofa

Gran nivell i 猫xit de participaci贸 en el Concurs Gastron貌mic de la Carxofa

Joan Gual, de Benicarl贸, ha aconseguit el primer premi en la categoria de cuina, mentre que Adri谩n Mart铆nez, de la Pobla de Farnals, ha guanyat en la categoria de cocteleria creativa.

Un any m茅s, el Concurs Gastron貌mic de la Carxofa, que cada any organitza el Centre Integrat P煤blic de Formaci贸 Professional (CIPFP) de Benicarl贸, ha reunit desenes d’estudiants de cicles formatius de cuina i sala de diferents centres educatius amb l’objectiu d’incentivar la creativitat i la innovaci贸, amb la carxofa com a protagonista.

L’alumne del CIPFP de Benicarl贸 Joan Gual ha estat el guanyador del primer premi en la categoria de cuina. Aina Mat铆nez, de l’Escola de Cambrils, ha aconseguit el segon premi i Daniel Borrell, tamb茅 de Benicarl贸, ha obtingut el tercer premi.

En la categoria de cocteleria creativa, el primer premi ha estat per a Adri谩n Mart铆nez, del centre de la Pobla de Farnals, mentre que el segon premi ha sigut per a Isabel Tor谩, de l’IES Los Montesinos. El tercer premi ha recaigut en Eric Alcaide, de l’IES Alfred Ayza de Pen铆scola.

El concurs, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Benicarl贸 i del Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarl贸, a m茅s d’altres patrocinadors, ha tingut enguany un jurat de luxe format, en la categoria de cuina, per Jorge Rom谩n, Pedro Berja, Guillem Forner i Alejandro Tena i, en la categoria de cocteleria, per Toni Cort茅s, Carlos Gilbert, Pascual Fern谩ndez, Manuel Llorens i Alex Carlos Noya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.