fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Holi Colors Happy Race

Holi Colors Happy Race

L’activitat Fallera no cessa a Borriana

Les falles de Borriana aguditzen l’enginy per a augmentar la seua partida pressupostària; a les antigues formes d’ingressar diners, via loteries, rifes, cartilles, quotes, etc. s’uneixen noves formes d’ingressos, els anomenats atípics, per a poder fer front a les múltiples despeses que té un exercici faller.

Moltes falles han optat per fer pa-i-porta en el carrer, simulant els antics “porrats” en el qual es convida al veïnat a acudir a esdeveniment, en la taula posen beguda, papes i snacks, substituint als típics “cacaus i tramussos”, per una mòdica aportació econòmica i després amenitzar la festa amb un DJ, convalidant-ho pels antics “varietets”, altres comissions realitzen concursos, siguen de monòlegs com la Falla Caçadors, de Playbacks com la falla Don Bosco o truc, futbolí, parxís etc. També s’inventa la volta a les ermites per la Falla Don Bosco, activitat que ha generat gran repercussió, com a desfilades de modes i moltes altres activitats.

L’últim projecte ho acaba de presentar la Falla Barri d’Onda. La “Holi Colors Happy Race” amb el patrocini del Magnífic Ajuntament de Borriana. Aquesta activitat es compon d’una xicoteta carrera no competitiva i on poden participar des de xiquets fins a adults d’avançada edat i que es pot realitzar en família, amb una batalla de llançaments de pols de colors (no tòxics) que envaeix de múltiples colors a tots els participants i que acaba en un recinte on es realitza un festival amb DJ’s, llançaments de regals, més batalla de colors i múltiples activitats.

Aquesta activitat està inspirada en una antiga festa religiosa hindú “Festa de la primavera”, també coneguda com la dels colors i la festa de l’amor. La gent llança els colors, per a aconseguir els seus objectius, estar de color fins a les celles. És com una guerra d’aigua, però on s’acoloreix l’aigua. A la fi del dia, tothom s’assembla a un llenç de colors. Aquesta és la raó per la qual al Holi se li dóna el nom de “Festival dels Colors”.

La Falla Barri d’Onda realitzarà aquesta festa el dia 23 de juliol en la zona de l’Arenal, el preu de la participació és de 10 euros i es regala un pack “Holi” compost per una borsa amb samarreta, una beguda energètica i una borsa de colors. Hi ha nombrosos punts de venda en tota la comarca de La Plana per a adquirir les entrades que vénen exposades en el cartell anunciador.

La Falla Barri d’Onda convida a tota la gent a participar d’una vesprada diferent, divertida, festiva i en família en la primera edició de la “Holi Colors Happy Race”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.