Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Il·lusionisme i percussió en el FES TAM! d’Almassora

Il·lusionisme i percussió en el FES TAM! d’Almassora

Les instal·lacions de fusta conquisten al públic infantil en l’equador de l’esdeveniment.

El III FES TAM! d’Almassora ha aconseguit avui l’equador amb una programació centrada en l’il·lusionisme, la percussió i la participació dels més xicotets. Des de primera hora del matí, la plaça Pere Cornell s’ha transformat en un parc de jocs de fusta que han compartit espai amb la percussió de l’espectacle Vertical, de la companyia Brincadeira. El FES TAM!, estarà en marxa durant tota la jornada i matí entre les 10.30 i les 19 hores.

Entre les propostes més arriscades de la jornada figura l’espectacle itinerant de coreografia i fusió de ritmes, a càrrec de Brincadeira, que tornarà a repetir-se esta vesprada, així com The Troupers, de la Finestra Nou Circ, format per malabaristes, pallassos i trapecistes sense por a les altures. Al llarg de la jornada també està prevista l’actuació del Mêtre, de JAM, centrada a despertar la complicitat del públic, el joc i les emocions.

Els més xicotets podran posar de nou a prova la seua habilitat amb les atraccions de fusta distribuïdes per la plaça Pere Cornell, que estaran disponibles esta vesprada i matí durant tota la jornada. De fet, la regidora de Cultura, Isladis Falcó, ha ressaltat “l’aposta per una programació més extensa que compta amb companyies capdavanteres en el sector del teatre i l’animació de carrer”.

Així, el tercer FES TAM! d’Almassora tornarà demà amb Els Rocking Xics, de la companyia Splai Castelló, a les 12 hores. La seua curiosa manera d’interpretar les cançons retornarà al públic als anys de la ràdio i els ‘guateques’ en un espectacle infantil carregat de festa i animació. A la vesprada arribarà el torn de Zeppelin (18 hores) i Odissea 80 (19h). Els primers faran honor al seu nom per a portar als participants a l’era dels aviadors de principis del segle XX, mentre que els segons faran un viatge a la dècada dels 80 amb la ‘moguda’ madrilenya i Naranjito, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.