fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

J.P. Bimeni & The Black Belts tanca el IX Benicàssim Blues Festival

J.P. Bimeni & The Black Belts tanca el IX Benicàssim Blues Festival

El concert del dissabte va congregar a 550 persones i va omplir el recinte de gran ambient amb un espectacular directe.

Benicàssim Blues Festival va tancar ahir la seua novena edició amb un gran concert de J.P Bimeni & The Black Belts. Els 550 assistents que van acudir a la segona jornada amb el blues es van contagiar de la gran energia que va transmetre durant tot l’espectacle l’artista natural de Burundi i resident al Regne Unit, al costat de la banda composta per Rodrigo Díaz (bateria), Pablo Cano (baix), Fernando Vasco (guitarra), Álex Lárraga (tecles), Ricardo Martínez (trompeta) i Rafael Díaz (saxo).

El swamp soul de The Black Belts amb l’envolupant veu de Bimeni van ser la combinació perfecta per al tancament de la present edició de Benicàssim Blues Festival que es va desenvolupar durant dues jornades, en un nou format més reduït però mantenint l’esperit del blues en el municipi. El divendres el concert va estar a càrrec de Koko-Jean & The Tonics.

La regidora de Turisme Cristina Fernández, ha realitzat una valoració molt positiva de la novena edició “tant per la gran qualitat musical dels dos grups que s’han pujat a l’escenari, com pel nombre d’assistents que es van comportar d’una manera irreprotxable. Tant el moment de l’accés com el desallotjament va ser exemplaritzant i tot això demostra que els esdeveniments segurs són possibles a Benicàssim”.

L’espai triat per a la celebració del Benicàssim Blues Festival va ser l’avinguda Joan Carles I, on se situa en l’actualitat el mercat setmanal, “un espai que ha demostrat ser molt òptim per a acollir aquest tipus d’espectacles, ja que ha permés controlar perfectament l’aforament i s’ha pogut mantindre la distància de seguretat requerida”, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués qui ha afegit que “l’èxit del Benicàssim Blues Festival fa que el municipi arranque amb força la temporada estival i, encara que adaptat a les circumstàncies a causa de la pandèmia, evidència que a Benicàssim és possible gaudir de la música en viu i de la cultura amb les majors garanties possibles de seguretat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.