fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Joventut convoca el concurs de videojocs per a fomentar l’煤s de les noves tecnologies

Joventut convoca el concurs de videojocs per a fomentar l’煤s de les noves tecnologies

El regidor Jos茅 Luis L贸pez el potencial dels videojocs “com a aparador de creativitat i eixida professional”.

La Regidoria de Joventut ha presentat una nova edici贸 del concurs Noves Tecnologies i Videojocs amb el qual es pret茅n “fomentar l’煤s de les noves tecnologies entre els joves”, segons ha indicat el regidor Jos茅 Luis L贸pez, qui ha subratllat el potencial dels videojocs “com a aparador de creativitat i eixida professional”.

Els videojocs presentats al V Concurs Noves Tecnologies i Videojocs estar脿 desenvolupat amb qualsevol motor o plataforma disponible i que siga de llic猫ncia oberta. “Aquesta 茅s la principal novetat de la cinquena edici贸 i amb a莽貌 pretenem facilitar la participaci贸 dels joves ja que en anteriors convocat貌ries es restringia a l’煤s de quatre llenguatges o motors”, ha explicat el responsable de l’脿rea de Joventut.

La tem脿tica del videojoc 茅s lliure per貌 el contingut haur脿 de ser apte per a tots els p煤blics “pel que no s’admetran els videojocs que inciten o fomenten la viol猫ncia, el racisme, la xenof貌bia i qualsevol altra forma de discriminaci贸 o que atempte contra la dignitat de les persones”, segons arrepleguen les bases. En aquest sentit, el regidor de Joventut ha destacat que els videojocs “s贸n un important canal de comunicaci贸 pel que des de l’Ajuntament de Castell贸 apostem per continguts respectuosos que no estiguen renyits amb les possibilitats que ofereix aquest llenguatge”.

El treball haur脿 de ser original, 茅s a dir, que estar脿 desenvolupat per la persona o grup de persones que ho presenta al concurs. Les bases del concurs estableixen que podran participar, de forma individual o en grup, totes les persones joves nascudes o residents en la prov铆ncia de Castell贸 amb edats compreses entre els 14 i els 35 anys, ambdues inclusivament, a data 4 de setembre.

Els videojocs podran presentar-se fins al 4 de setembre mitjan莽ant l’enviament d’un correu electr貌nic a aulasinformatica@castello.es indicant en l’assumpte V Concurs Noves Tecnologies i Videojocs amb les dades personals i de descripci贸 del videojoc i adjuntant un arxiu comprimit o un enlla莽 de desc脿rrega directa del treball allotjada en qualsevol servidor.

La Regidoria de Joventut atorgar脿 tres premis de 250 euros, 100 euros i 50 euros en funci贸 de la decisi贸 que falle el jurat. Els videojocs es puntuaran atenent a la qualitat dels gr脿fics (0 a 4 punts); so (0 a 2 punts); qualitat t猫cnica (0 a 4 punts) i jubabilitat i diversi贸 (0 a 10 punts).

L’edil Jos茅 Luis L贸pez ha animat als joves “a mostrar el seu talent, a posar a prova la seua capacitat creativa i a presentar-se a un concurs que pret茅n traure a la llum el talent emergent en un 脿mbit amb tant futur i potencial com el dels videojocs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.